Бих искал да благодаря на всички български граждани, които участваха

...
Бих искал да благодаря на всички български граждани, които участваха
Коментари Харесай

Карадайъ единствен се престраши: Няма да слушаме говорещите глави, а българските граждани

" Бих желал да благодаря на всички български жители, които участваха на тези избори, най-много на тези, които гласоподаваха за Движение за права и свободи. Искам да благодаря на структурите на Движение за права и свободи за добре свършената работа. " Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на конференция след края на изборния ден. Той единствен се престраши да приказва от шефовете на партиите, които ще участват в 49-ия парламент.

" Тъй като другите политически партии не вършат заявки, само че ние сме тук, ще изчакаме резултатите и ще създадем разбор и тогава ще създадем политическите оценки, само че въпреки всичко бихме желали да кажем, че в тази обстановка, която се намира страната на българските политици ни е необходим разсъдък, отговорност, разговор ", добави той.  

" Мотото ни е в основата на това всички политически сили да са въздържани в мненията си до момента в който не излязат резултатите, тъй като след тях е нужен разговор и в него да намерим онази формула, с която дневният ред на хората да стане дневен ред на политиците и бъдещия кабинет, с цел да могат да се вземат решение проблемите на хората ", изясни още водачът на Движение за права и свободи. 

Той съобщи, че Движение за права и свободи няма да чертае разграничителни линии, ще бъде партията, която приканва за разговор. 

" Ще поставим всички старания да има постоянен кабинет, тъй като без да се преодолее политическата рецесия няма да се преодолеят и другите. Г-н Цонев от време на време споделя: " Говорещите глави през медиите се пробват да постановат нещо на политиците и обществото. Ние няма да се водим от говорещите глави, а от проблемите на българските жители ". Българските жители имат ясни проблеми. Видяхме проблемите на хората. Нашата акция се основаваше на това - дневният ред на хората да бъде дневен ред на политиците в Народно събрание ", сподели Карадайъ. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР