Биатлонистът Красимир Анев се е самопрострелял край язовир “Дренов дол

...
Биатлонистът Красимир Анев се е самопрострелял край язовир “Дренов дол
Коментари Харесай

Биатлонистът Красимир Анев се е самопрострелял се край Самоков

Биатлонистът Красимир Анев се е самопрострелял край язовир “Дренов дол ” близо до Кюстендил. Информацията е доказана от прокуратурата. 

Анев се е прострелял със законно притежаван револвер в корема и неотложно е бил откаран с кола за спешна помощ в столично лечебно  заведение, написа " Телеграф ". Поставен е в медикаментозна кома.
Прочетете още
По случая е формирано досъдебно произвеждане, известена е прокуратурата. Към момента няма публична информация дали се касае за опит за самоубийство или за трагичен случай. 

Красимир Анев е роден в Самоков през 1987 година. Той е европейски първенец при юношите за 2007 в самостоятелното тичане, европейски първенец при мъжете на 20 км през 2019 година в Беларус. Дебютира през 1997, а от 2004 е в националния тим на България. Участва на Олимпиадите във Ванкувър 2010 и Сочи 2014.

По-рано през днешния ден бе обявено, че мъж от Самоков се е самопрострелял в корема. В сряда, към 19.00 ч., е постъпил сигнал в ОДМВР – Кюстендил, за самопрострелял се мъж в региона на язовир „ Дренов дол ". На място е открит 36-годишен мъж от Самоков, прострелял се е в региона на корема със законно притежаван револвер. Закаран е в столична болница за лекуване, с заплаха за живота е.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР