Бианка Андрееску изживя мечтаната седмица в Индиън Уелс, печелейки първата

...
Бианка Андрееску изживя мечтаната седмица в Индиън Уелс, печелейки първата
Коментари Харесай

Андрееску: Ако вярваш в себе си, всичко е възможно

Бианка Андрееску изживя мечтаната седмица в Индиън Уелс, печелейки първата си WTA купа след трагична победа над Анджелик Кербер на финала. 18-годишната канадка към този момент има 25 победи от 28 мача за сезона, като тази я направи най-младата шампионка на BNP Paribas Open от 1999 година, когато Серина Уилямс победи.

" Първо желая да поздравя Анджелик Кербер за страхотния шампионат. Беше наслаждение да споделя през днешния ден корта с теб. Ти си огромен първенец и ентусиазъм.
View this post on Instagram
A post shared by Bibi (@biancaandreescu_) on Mar 16, 2019 at 6:05pm PDT

Надявам се, че този миг ще служи за ентусиазъм за доста млади спортисти – както постоянно съм казвала: в случай че вярваш в себе си, всичко е допустимо. Майка ми постоянно ми е казвала през годините: „ Ако работиш крепко и гониш огромни фантазии, можеш да постигнеш толкоз доста неща “. Това върша от толкоз години и най-сетне този миг се трансформира в действителност – това е полуда. “

Благодаря на Tennis Canada за предоставената опция. В програмата им съм от 7-годишна, за мен е привилегия да съм част от такава прелестна федерация ", сподели Андрееску.

TennisKafe.com
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР