БГНЕС Парламентът работи по един ненормален начин. Политическите формации вече са

...
БГНЕС
Парламентът работи по един ненормален начин. Политическите формации вече са
Коментари Харесай

Вигенин: Парламентът работи по един ненормален и отвратителен начин

 БГНЕС Парламентът работи по един анормален метод. Политическите обединения към този момент са с взор в идните предварителни избори. Това мнение изрази в изявление за БНР от Българска социалистическа партия, заместник-председател на Народното събрание.

" Начинът, по който се работи в това Народно заседание, е напът да отврати гласоподавателите от изборните процеси “, съобщи в предаването " Преди всички “. Той предизвести, че в случай че по този начин не престават нещата в Народното събрание, гласоподавателите ще бъдат демотивирани за идните избори.

Според Вигенин обединенията в Народно събрание употребяват за собствен персонален себелюбив политически интерес опциите на Народното събрание и вършат агитация посредством Народното събрание.

" Защо се оказва, че за значими законопроекти едни и същи хора настояват, че няма време, а за анкетни комисии има време “, попита Вигенин.

Относно вота " въздържал се “ на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, който през вчерашния ден провали пленарното съвещание, той посочи, че за Българска социалистическа партия дневният ред не е отговарял на упованията и потребностите на обществото, а законопроектите, внасяни от левицата, не са имали никакъв ход досега.  втория път е дал своя вот " за “, тъй като е решил, че с първото гласоподаване са дали сигнал за това.

" Независимо от моето персонално гласоподаване, аз се солидаризирам с позицията на ПГ и считам, че постъпихме вярно. “

Вигенин предизвести, че няма да съумеят опитите Българска социалистическа партия да бъде сложена " в някакви невъзможни обединения и сговори “, тъй като такива няма.

" Не ни тормози нито на нас да даде мандата, нито да го даде на някой различен “ – по този начин разяснява тематиката на кого президентът би трябвало да връчи последния, трети мандат за сформиране на държавно управление.

За връщането на мандата от ИТН Вигенин означи:

" Бяхме първите, които подадоха ръка и дадоха опция да се получи устойчиво болшинство. Можеше да има устойчиво държавно управление най-малкото за година напред. “

Сега по думите му сме в по-тежка обстановка. Колкото по-малка е една групировка, толкоз по-трудно би могла да бъде ядро на някаква коалиция, добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР