БГНЕС ндийският вариант на новия коронавирус, който се разпространява много бързо,

...
БГНЕС
ндийският вариант на новия коронавирус, който се разпространява много бързо,
Коментари Харесай

Този вариант на COVID-19 провокира симптоми, които досега не са наблюдавани при заразените

 БГНЕС ндийският вид на новия ковид, който се популяризира доста бързо, води до тежки последици като гангрена, заяви английският в. " Сън ", като цитира констатации на локални лекари.

Вариантът, прочут под названието Делта, предизвика признаци, които до момента не са следени при инфектирани с Коронавирус -19 - увреждане на слуха, тежко стомашно разстройство и кръвни съсиреци, които водят до гангрена.

Лекари от Мумбай предизвестяват, че зачестяват затруднения като образуването на микротромби, водещи до развиването на гангрена.

Абдул Гафур, инфекционист в болница в Ченай, Индия, съобщи, че вирусът става все по- " непредсказуем " с появяването на новите разновидности. Той прибавя, че в този момент има доста повече пациенти с диария спрямо първата вълна.

Шестима водещи лекари, лекуващи пациенти с Коронавирус в Индия, са забелязали постоянно срещани признаци като стомашна болежка, гадене, повръщане, загуба на вкус, загуба на слуха и болки в ставите.

Индийският вид на новия ковид господства сега в Англия и Шотландия, където провокира растеж на настанените в болница. Изследвания на английски учени демонстрираха, че разновидността Делта е с 60% по-заразен от английския, наименуван Алфа.

Индийският вид към този момент е публикуван допълнително от 60 страни по света.

Учени от Сингапур откриха, че в пробите на към 95% от тестваните в страната пациенти се изолира тъкмо разновидността Делта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР