БГНЕС Коалиция ГЕРБ-СДС се регистрира в ЦИК за президентските и парламентарните

...
БГНЕС
Коалиция ГЕРБ-СДС се регистрира в ЦИК за президентските и парламентарните
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС се регистрира в ЦИК за предстоящите избори

 БГНЕС Коалиция ГЕРБ-СДС се записва в ЦИК за президентските и парламентарните избори.

Документите на обединението и нужния брой подписи за регистрацията бяха импортирани от ръководителя на ПГ на ГЕРБ-СДС в 46-oто Народно заседание Десислава Атанасова, ръководителя на Съюз на демократичните сили Румен Христов, ръководителя на МГЕРБ Георг Георгиев и административния секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов.

" Събрали сме 27 000 подписа за двете акции. За всяка систематична партия е значимо да подхожда съществено към всеки тип избор ", каза Десислава Атанасова.

" Днес завършват номинациите в нашите структурите и за двата типа избори. Когато определим съответните имена, всички ще ги разберете. Те обаче не са единственото значимо нещо ", заяви тя.

" Те обаче не са единственото значимо нещо. Трябва да приказваме за изборния развой. За това по какъв начин партиите, които завоюваха доверието на хората, не могат да носят отговорност. Трябва да приказваме за проекциите на едни политически инженер – Румен Радев. Хаосът, до който стигна политическата ни система се дължи на разбъркването, което той направи ",  уточни Атанасова.

По думите й значимите въпроси, които българското общество би трябвало да задава, са свързани със самия избирателен развой, а не с съответните претенденти.

" Надяваме се, че ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ в идващия парламент. Показали сме, че можем да се съобразим с вота на хората ", безапелационна бе Десислава Атанасова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР