БГНЕС Единственият представител на луксозния бранд InterContinental Hotels&Resorts - InterContinental Sofia

...
БГНЕС
Единственият представител на луксозния бранд InterContinental Hotels&Resorts - InterContinental Sofia
Коментари Харесай

Роден хотел е сред най-луксозните в света!

 БГНЕС Единственият представител на първокласния бранд InterContinental Hotels&Resorts - InterContinental Sofia стана " Бизнес хотел на Източна Европа “ и " Водещ хотел в България “ за 2021 година Високите оценки се присъждат за трети следващ път на столичния хотел от двете най-престижни международни ранглисти - World Luxury Hotel Awards и World Travel Awards, като спечелилите в тях се избират въз основа на онлайн обществено гласоподаване на международно, районно и национално равнище.  

Хотелът у нас, който е благосъстоятелност на водещата капиталова компания Галакси Инвестмънт Груп, се намира в самото сърце на столицата. Той дава спиращи дъха гледки към " Cв. Aлeĸcaндъp Heвcĸи “ и Витоша, неповторими ĸyлинapни преживявания във Flоrеt Restorant аnd Bar и същинско 5-звездно обслужване.

" Да бъдеш откроен измежду най-хубавите в света е върхът на достиженията в първокласната хотелиерска промишленост и изключителна чест за нас. Споделяме това самопризнание с признателност към всички, които ни поддържаха и най-много към невероятния ни екип, който способства всекидневно за одобряването на марката като водач в предлагането на същинско гостолюбие “, споделиха от InterContinental Sofia.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР