БГНЕС Заповедта на Минчев изглежда като саботаж на работата на МРРБ. Това

...
БГНЕС
Заповедта на Минчев изглежда като саботаж на работата на МРРБ. Това
Коментари Харесай

Комитова: Заповедта на Минчев изглежда като саботаж на работата на МРРБ

 БГНЕС " Заповедта на Минчев наподобява като бойкот на работата на Министерство на регионалното развитие ". Това съобщи пред БНР министърът на районното развиване и благоустройството , която уволни ръководителя на Управителния съвет на Агенция " Пътна инфраструктура “ Апостол Минчев.

" Вчера трима от УС на АПИ бяха в министерството и разговаряхме по проблеми на АПИ и те не ме уведомиха, че имат желание да правят това, след което си отидоха в АПИ, където са издали тази заповед, която смятам за безчинство, да спре всички строителни действия на АПИ, и считам, че доста опонира на политиката на Министерство на регионалното развитие ", изясни министър Комитова. 

По думите ѝ усилието на министерството е да бъдат намирани средства, с цел да не се стопират градежи, а уволненият Минчев е направил тъкмо противоположното:

" От понеделник е решил, че би трябвало да спре всички останали градежи в страната. Поради което през вчерашния ден (понеделник, 19 юли) го уволних.... Той няма право да си разрешава да води политика, която е в прорез с политиката на Министерство на регионалното развитие ".

Министър Комитова кани всички кметове и компании, наранени от писмото, подписано от господин Минчев, на среща в министерството в петък - 23 юли.

В предаването " 12+4 " изясни, че Апостол Минчев ѝ е бил предложен от зам.-министър Тодор Анастасов да оглави АПИ:

" Може би се предоверих, за което доста скърбя и в този момент съм доста разочарована ". Тя посочи, че не е разговаряла в този момент с Минчев, само че и в предходни диалози с него не е оставала задоволена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР