Безумните предложения на Доналд Тръмп за справяне с коронавируса доведоха

...
Безумните предложения на Доналд Тръмп за справяне с коронавируса доведоха
Коментари Харесай

Жената, която предизвика Тръмп да пие дезинфектант

Безумните оферти на Доналд Тръмп за справяне с ковид доведоха до два вида реакции - прекомерно дословното им приемане и цялостното им опълчване, примесено с яд или насмешка.
 Брад Пит, Доналд Тръмп, Saturday Night Live и по какъв начин артистът се подригра с американския президент
Как Брад Пит се подигра на Доналд Тръмп

Напълно справедливо

Не единствено елементарните американци, само че и редица известни персони застанаха изрично против американския президент. И до момента в който Брад Пит му се присмя, една дама с изявен жанр и позиция избра различен звук на говорене.

Главният редактор на Vogue Ана Уинтър разгласява своята персонална позиция на уеб страницата на изданието. В нея тя споделя, че както всички нас си мечтае за връщане към естествения живот. Но е пределно наясно, че това няма по какъв начин да се случи внезапно. Вирусът няма по какъв начин просто да изчезне и ще би трябвало всички да се приспособяваме към обстановката.
 Снимка 477523

Знаят го всички, с изключение на американският президент, " който мисли, че би трябвало да опитаме комбинацията от пиянство на дезинфектант и слънчеви лъчи ". А на него Уинтър споделя - " ти първи пробвай ".
 Доналд Тръмп, коронавирусът и инжектирането на дезинфектант
Доналд Тръмп и инжектирането на дезинфектант

Безумният проект на президенат против пандемията

Според основния редактор на Vogue, смяната за Съединени американски щати след рецесията може да бъде позитивна, единствено в случай че страната има президент, на който може да има вяра. И тя явно е на мнение, че това не е Тръмп . Затова и приканва за смяна на идващите избори, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР