Безсрочни ефективни протестни действия в цялата страна започват от днес

...
Безсрочни ефективни протестни действия в цялата страна започват от днес
Коментари Харесай

Земеделски протести в цяла България - тежка техника и блокирани пътища

Безсрочни ефикасни протестни дейности в цялата страна стартират от през днешния ден земеделските производители. Подкрепените от Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) митинги стартират в 10 часа. В недоволството в страната се включват и от други браншови организации, които искат оставката на министър Кирил Вътев. Структурите на организациите - членове на Българската земеделска камара не одобряват препоръчаните от държавното управление ограничения за поддръжка. 

Пловдив:

Очаква се усложнение на придвижването по пътя Пловдив - Карлово , поради деклариран митинг на зърнопроизводители от региона. Според постъпилата информация в полицията, за времето от 10 ч. до 12 ч. селскостопанска техника се събира в зоната на кръгово придвижване край с. Труд , с цел да се насочи в посока Пловдив.

След това на кръстовището сред ул. Васил Левски и бул. България шествието ще направи противоположен завой и се връща до изходната си позиция. От ОДМВР - Пловдив са взети нужните ограничения за изцяло застраховане на пътната сигурност в посочения сектор.

Полицейски екипи са в подготвеност да подкрепят трафика по основния път, а при нужда - да го насочват към обходни направления през селата Граф Игнатиево и Калояново.

Сливен: 

Земеделци ще блокират с тракторите си през днешния ден в 10.00 часа три основни точки в Сливенски регион-пътен възел " Петолъчката “ и подстъпите към Автомагистрала " Тракия " след село Крушаре, както и подстъпите при селата Кабиле и Желю челник.

Протестиращите ще изкарат на пътя 60 селскостопански машини, които ще бъдат разпределени на трите места. Това заяви Георги Радев-заместник-председател на Националната асоциация на зърнопроизводителите и ръководител на Сдружение на земеделските производители " Хаджи Димитър “ Сливен.

Бургас: 

Във връзка с идните митинги на земеделските производители, декларирани за през днешния ден в интервала от 10.00 до 12.00 ч., от ОДМВР – Бургас осведомят, че по предварителни данни точките със скупчване на селскостопанска техника и вероятно затваряне на пътища са:

- правата Камено - Българово

- правата Бургас - Айтос в региона на “Големият Бекир "

- правата Сунгурларе - Карнобат

- правата Обзор - Варна

Преди въпросните точки ще са позиционирани полицейски патрули, които при положение на нужда да укажат обходни направления. Призовават останалите водачи, пътуващи в регионите на въпросните прави към самообладание, приемливост и преценявате с полицейските разпоредби.

Очаквайте детайлности!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР