Безспорно една от най-тъжните новини на изминалата година беше, когато

...
Безспорно една от най-тъжните новини на изминалата година беше, когато
Коментари Харесай

Животът е по-силен от всичко! Кака Лара проговори: Здрава съм! Победих шантава диагноза

Безспорно една от най-тъжните вести на миналата година беше, когато през месец май обичаната на всички Кака Лара описа, че е болна от рак.
„ Месец май се оказа едно огромно премеждие и едно същинско пътешестване. Буквално беше влакчето на ужасите. Спомням си, че месецът стартира с обзор на 2 май. След това трябваше незабавно да отида на ядрено-магнитен резонанс, като изобщо не чаках, че ще се стигна до там. Мина се през безапелационната диагноза, че това е рак и човек би трябвало да си смени целите в всекидневието “, описа Лара Златарева в ефира на Нова.
„ При всички случаи, мисля, че в случай че не бях попаднала в ръцете на лекари като доцент Седлоев и лекар Спиридонов, нямаше да мога да устоя на цялата тази полуда. Но в последна сметка се стигна до там, че най-сигурният вид е интервенция и, когато премине всичко това, да сме сигурни, че всичко към този момент е наред. Диагнозата след интервенцията се оказа псевдо ангиоматоза. Общо взето финалът на тази история е позитивен, само че доста назидателен. Днес към този момент съм по-добре – по-скоро душевен, тъй като физически минах през това тестване, само че душевен беше доста натоварващо, в действителност поради тази шантава диагноза “, показа актрисата.
По думите ѝ до момента в който чакала пред кабинетите на лекарите се срещнала с доста дами, част от които нямали нейния шанс да чуят тази диагноза. “След преживения боязън се оказа, че диагнозата не е рак. След интервенцията към този момент съм здрава. И желая да кажа на всички хора, които минават през това, да не губят вяра. Защото, говорейки с лекарите, се оказа, че тази диагноза все по-често се появява. Наричаме я „ диагноза актьор, който имитира рак “, уточни Кака Лара.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР