Безспорни знания и богата обща култура показаха участниците в новия

...
Безспорни знания и богата обща култура показаха участниците в новия
Коментари Харесай

Голяма печалба и вълнуващи изненади в „Голямото преследване“

Безспорни познания и богата обща просвета демонстрираха участниците в новия епизод на „ Голямото гонене “. Търговски представител, експерт в осведомителните технологии, правист и началник планове със задружни старания съумяха да завоюват 22 000 лева Във финалното гонене участниците се изправиха против Дама Пика, само че с експедитивност и сръчност в самостоятелните игри, тимът съумя да се снабди с огромна облага.

Участниците, които влязоха във вълнуващата конкуренция са хора с разнообразни ползи и специалности, само че с една обща цел – да потвърдят знанията си. Николай Гьоков (на 38 години от София) работи като търговски представител във фармацевтична компания. Женен е с едно дете, а със брачната половинка му са в очакване на второ. Боян Каменов (на 56 години, живее в София) се занимава с оптични системи. В свободното си време обича да натрупа познания и да измисля въпроси. Йорданка Соколова (на 32 години, от Пазарджик) сполучливо се осъществя като правист. Любимо занятие в свободното й време е да гледа уестърни и филми на ужасите. Генади Славчев (на 27 години от Ботевград) е инженер, сега работи като началник планове в автомобилна компания. Скоро следва раждането на първото му дете, а фантазията му е да построи лична къща.

Финалното гонене против Дама Пика бе изпълнено с динамичност и непредвидени обрати. В своята самостоятелна игра, Йорданка съумя да се снабди с 10 000 лева, откакто одобри предлагането на Преследвача. Боян от своя страна съумя да натрупа 3500 лева в първия кръг, които му донесоха високата оферта от 12 000 лева Така общата сума, за която двамата играчи се бориха, бе 22 000 лева За да я завоюват, те съумяха да се отдалечат на 13 стъпки от Дама Пика. Тя обаче съумя да стопи разликата до 12 стъпки, само че времето не беше на нейна страна и участниците сграбчиха облагата от 22 000 лева

Гледайте „ Голямото гонене “ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в уеб страницата, както и във Фейсбук страницата на предаването.

Информация за „ Голямото гонене “

„ Голямото гонене “ (The Chase) е телевизионна игра по автентично основан формат на английския ефирен колос ITV. В нея участниците се състезават против професионален „ преследвач “, който има за цел нито един от играчите да не завоюва паричната премия. Първият водещ  в историята на шоуто е световноизвестният Брадли Уолш, който стои в основата на феноменалния триумф на формата съгласно критиците. За първи път шоуто се излъчва през 2009 година и през октомври 2012 година съумява да надмине по рейтинг най-гледаната телевизионна игра – Pointless, която се излъчва в същия часови пояс по BBC ONE. През 2021 година шоуто се трансформира в най-гледаната стратегия на ITV с над 5 милиона фенове.

Досега интернационалната версия на шоуто е осъществена в над 15 страни, измежду които Съединени американски щати, Австралия, Китай, Германия, Испания, Чехия, Словения, Кипър, Хърватска, Сърбия, Гърция, Израел. „ Голямото гонене “ печели премията TV GUIDE AWARD, премията на Британската телевизионна академия през 2018 година и др.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР