Безславно отпадналият на първи тур кандидат-кмет на София от ГЕРБ

...
Безславно отпадналият на първи тур кандидат-кмет на София от ГЕРБ
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Гласят Хекимян за зам.-кмет на София

Безславно отпадналият на първи тур кандидат-кмет на София от ГЕРБ Антон Хекимян ще получи отплата за провалената си журналистическа кариера. Lupa.bg научи, че гласят някогашния началник на новините в Би Ти Ви за зам.-кмет на столицата.

Тази позиция първо била препоръчана на Борис Бонев от „ Спаси София ”, само че той прозорливо отказал, тъй като не му носела никаква действителна власт. Зам.-кметът на процедура извършва разпорежданията на градоначалника и не може да се похвали с кой знае какви привилегии в общината.

Затова Бонев се прицелил в поста Председател на Столичния общински съвет – позиция, която носи надалеч повече дивиденти.

Самият Хекимян пък, който след изборите се оказа незает, нямал нищо срещу да седна в стола на зам.-кмет – изключително в случай че получи рентабилен сектор. Освен това той трябвало да изпълнява значима задача в общината – да обезпечи последователност и наличие на доверено лице на Бойко Борисов на „ Московска ” 33.

Лидерът на ГЕРБ разчитал неговите хора в общината да замитат под килима далаверите в досегашното ръководство на столицата. 

Lupa.bg научи още, че тази отплата за Антон Хекимян надалеч не е всичко, на което журналистът може да се надява. Наши чудесно осведомени източници довериха, че на този пост Хекимян щял да прекара единствено до пролетта. След това Борисов му бил заречен да го изпрати като евродепутат в Брюксел. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР