Безпрецедентно и скандално е случващото се днес в парламента. Украинската страна

...
Безпрецедентно и скандално е случващото се днес в парламента.
Украинската страна
Коментари Харесай

Корнелия Нинова бясна: Крият важни неща от българския народ

„ Безпрецедентно и скандално е протичащото се през днешния ден в Народното събрание.

Украинската страна разгласи обществено какво желае. Министърът на защитата разгласи всичко. Цял свят афишира обществено какво дава. А при нас съвещанието е закрито. Каква е задачата – да се скрие истината от българския народ “, съобщи на трибунка в Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на NOVINI.BG.

Предоставянето на оръжие е риск на въвличането във война на България, съобщи тя.

Нинова сподели, че дейностите на Политическа партия „ Възраждане “ през днешния ден като са излезли от залата при разискването на тематиката за даване на оръжие на Украйна е образец за своенравие, липса на праволинейност, политическо двуличие.

Лидерът на социалистите изиска министърът на защитата да пристигна незабавно в постройката на Народно събрание и да разсекрети документите и всичко да се случи обществено пред очите на целия български народ.

Относно това дали цялата ПГ на Българска социалистическа партия ще бъде в зала, когато се гласоподава държавно управление с мандата на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили, Корнелия Нинова отговори: " Аман от провокации ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР