Безпощадна война за милиони левове разпалва новият телевизионен сезон. До

...
Безпощадна война за милиони левове разпалва новият телевизионен сезон. До
Коментари Харесай

ТВ война за милиони! Рачков се връща в „Капките“, проф. Кантарджиев дава 50 бона за талант

Безпощадна война за милиони левове разпалва новият ефирен сезон. До броени дни е ефира на двете най-големи частни малките екрани   Би Ти Ви и Нова , ще се завъртят новите сезони на обичаните на аудиторията риалити излъчвания и сериали.

Най-чакано е завръщането на приключенския формат

„ Сървайвър “,

който отсъстваше от ефира в продължение на цели 8 години. Той ще тръгне в ефира на Би Ти Ви на 28 февруари под девиза „ Скритият кумир “. Участниците ще се борят за премията от 100 хиляди лв. в суровите условия на филипинската джунгла, водещ още веднъж ще бъде артистът Владимир Карамазов.

Продуцент на най-скъпото риалити за следващ път е Евтим Милошев, който изкара на острова цели 2 месеца дружно с жена си Христина  главен сценарист на продукцията. Докато двамата бяха посред Тихия океан, за децата им се грижеше комикът Димитър Рачков, някогашен брачен партньор и татко на първия наследник на Христина.

Заедно със „ Сървайвър “ по Би Ти Ви ще тръгне и друго риалити предаване, снимано отвън рамките на България. Става дума за любовното шоу

„ Ергенът “,

чиито фотоси се организираха в един от най-елитните тyрски морски курорти. Водещ на формата ще бъде звездата на „ Откраднат живот “ Наум Шопов, а в ролята на самия ерген влиза моделът и фитнес инструктор Виктор Стоянов, който ще има задачата да открие дамата на фантазиите си измежду десетки знойни хубавици. Романтичното шоу се осъществя за пръв път в България от продуцентите на „ Биг Брадър “ и „ Игри на волята “.

От своя страна Нова телевизия отвръща на удара с добре познати, само че извънредно рейтингови продукции. След двегодишна пауза инфарктното кулинарно шoy

„ Хелс Китчън “

ще има своя четвърти сезон, който започва в края на февруари. В кухнята на Ада още веднъж глави ще реже началник Виктор Ангелов, който бе отзован от тв ефира и заставам без работа от 2020 насам, като в това време му се наложи да затвори и един от заведенията за хранене си в София. Наградата за най-хубавия кулинар е със същия размер като от предишните издания  чек за 100 хиляди лв..

Едновременно с „ Хелс Китчън “ по Нова тв ще се излъчва и шоуто за имитатори

„ Като две капки вода “.

От февруари потегля юбилейният му 10и сезон, а интригите към него са безчет. Освен залаганията кои ще бъдат звездните участници, които ще би трябвало да се превъплъщават в разнообразни облици, тайнственост витае и към водещите. Говори се, че след един пропуснат сезон Димитър Рачков, по който феновете на „ Капките “ тъгуваха, още веднъж ще поеме щафетата, защото неговото предаване няма да се излъчва напролет. Под въпрос е обаче с кого ще влезе в тандем. Със сигурност няма да е с Васил Василев-Зуека, който емигрира през предходната година в Испания и скъса с халтурата, с цел да бъде художник.

Продуцентът на шоуто Маги Халваджиян се колебаел сред Герасим Георгиев-Геро и Краси Радков, които пък дружно бяха пък дружно бяха водещи на „ Маскираният артист “. Журито на „ Капките “ обаче е ясно. За следващ път то ще е тричленно, а оценки на участниците ще дават Фънки, Хилда Казасян и Юлиан Вергов.

Многобройните почитатели на филмовата престъпната драма

„ Братя “

също имат мотив за наслада, защото продуцентите публично оповестиха, че ще има четвърти сезон на хитовия сериал. Най-вероятно първите епизоди ще бъдат излъчени при започване на март, написа „ Ретро “.

Сред най-дългоочакваните излъчвания в ефира е и

„ България търси гений “

по Би Ти Ви. Интересни тази година са освен участниците, само че и членовете на журито. За пръв път феновете ще видят в ново амплоа професор Кантарджиев, който ще прави оценка претендентите за популярност дружно с Николаос Цитиридис, младата актриса Евелин Костова и ветеранката на формата Катерина Евро.

Стартът на шоуто е обявен за 28 февруари, а наградният фонд е 50 бона. Водещи ще са Сашо Кадиев и Даниел Петканов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР