Безплатни прегледи на пациенти със сърдечносъдови проблеми, ще се проведат

...
Безплатни прегледи на пациенти със сърдечносъдови проблеми, ще се проведат
Коментари Харесай

Безплатни прегледи в кардиологията на Александровска


Безплатни прегледи на пациенти със сърдечносъдови проблеми, ще се проведат в УМБАЛ „ Александровска “. Специалисти от кардиологичната клиника ще съветват гратис хора с гръдна болежка, зной и сърцетуптене.

Прегледите ще се правят всеки работен ден

до 17.08.2018 година, от 14 до 19.00 ч. в приемно-консултативния кабинет на клиниката. Входът се намира на улица „ Пенчо Славейков “, против баня „ Мадара “. Необходимо е пациентите, които желаят да се възползват от консултациите , да си запишат час на тел.: 02/9230 467 или 02/9230 339. Не се изискват посоки от персоналния доктор.

През лятото проблеми с кръвното налягане имат множеството хипертоници. Причината е, че високите температури трансформират стойностите на кръвното. То може внезапно да се увеличи или намали вследствие на дехидратация.

Обезводняването настава поради загуба на течности посредством изпотяване или загуба на соли. Важно е тялото да се хидратира и да се заобикалят несъразмерните излагания на слънце.

При хората с ниско кръвно налягане също има риск, защото топлината благоприятства понижаването на стойностите му по принцип. За тях е нужен приемът на повече течности и белтъчна храна.

Свързани публикации.. Сърдечната активност се въздейства от темперамента 0 DASH диета против високо кръвно налягане 1 11 обстоятелството за хипертонията и честотата й измежду българите 0

Характерно за исхемичната болест на сърцето – стенокардия, е болката зад гръдната кост, която може да се популяризира към шията и лявата ръка. Тя е известна още като „ гръдна жаба “, а най-тежката форма е инфаркт. Ако на болните са назначавани проучвания или имат направени епикризи, е належащо да показват наличните документи, свързани със сърдечното заболяване.

Гръдната болежка може да бъде вследствие както на несъразмерни физически старания, по този начин и на покой, което е признак за стенокардия. За поддържане на положително здраве на сърцето е належащо здравословно хранене, умерена физическа интензивност като разходки измежду природата и отвод от тютюнопушене и алкохол. Значение оказват общото здравословно положение, възрастта и методът на живот на пациентите.

За да се предпазим от сърдечносъдови произшествия през топлите месеци на годината, е нужна първична профилактика. Вследствие на факторите, които предизвикват проблеми в региона на сърцето, е значимо да се вършат постоянни прегледи при кардиолог.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР