Безплатна разходка по море осигурява ръководството на Пристанище-Бургас за жители

...
Безплатна разходка по море осигурява ръководството на Пристанище-Бургас за жители
Коментари Харесай

Безплатна разходка с катамаран осигуряват от пристанището в Бургас

Безплатна разходка по море обезпечава управлението на Пристанище-Бургас за поданици на града. Предвидено е за 18 май, когато Пристанище Бургас ще празнува 119 години от откриването му за комерсиално мореплаване. Туристическият катамаран "Бургус " ще направи два курса по бургаското крайбрежие.

Първият курс е с начало 11:00 часа, а вторият - в 13:00 часа. Отпътуването ще е от втория пасажерски терминал "Магазия 1 ", оповестиха от пресцентъра на пристанището.

От там осведомиха, че по време на празника, Пристанище Бургас ще бъде хазаин на представянето на интернационалния производител на експедиционни яхти Bering Yachts. Компанията е записана в Северна Каролина, Съединени американски щати, с офиси във Флорида, Монако, Лимасол. Bering стартира да стори своите яхти в Китай, а през 2017 година реалокира производството си в Турция.

Яхта на компанията ще дебаркира в бургаското пристанище на 16 май на четвърто корабно място, до "Магазия 1 ". На 18 май от 10:00 до 13:00 часа бургазлии ще има обезпечен свободен достъп за разглеждането ѝ.

Директорът на на Пристанище Бургас Диян Димов сподели, че и в комплицираните времена за международната, районна и българска стопанска система, пристанището намира своя път на дълготрайно сполучливо развиване, както в главната си активност - обработка на товари и пасажери, по този начин и в трайното социализиране, разширение на територията и обектите за публично, научно-образователно, конгресно, фестивално, спортно и туристическо прилагане.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР