Безплатен онлайн пробен изпит по български език и литература дава

...
Безплатен онлайн пробен изпит по български език и литература дава
Коментари Харесай

Безплатен пробен изпит по български език и литература за седмокласници

Безплатен онлайн експериментален изпит по български език и литература дава опция за действителна инспекция на знанията на седмокласниците от цялата страна. Изпитът е по настоящия формат на Министерството на образованието и науката за националното външно оценяване след седми клас. Всеки възпитаник може да го попълни в комфортно време на 1 и 2 октомври 2022 година, оповестиха уредниците от издателството " Клет България ".

Всички взели участие възпитаници ще получат противоположна връзка за цялостното си показване от специалисти оценители както на тестовата част, по този начин и на отворените въпроси и на преразказа. 

От издателството оферират и съботно-неделен онлайн курс " М@турата ", който обезпечава ефикасна подготовка за националното външно оценяване по български език и литература след седми клас. Курсът стартира на 5 ноември 2022 година, а образователният материал ще се преподава от учителите по български език и литература - Калина Пейчева, преподавател в Софийската математическа гимназия " Паисий Хилендарски " и доцент в Института за български език " Проф. Любомир Андрейчин ", както и от преподавателя по литература Борис Илиев.

" С наслаждение предоставяме опция на всички седмокласници изцяло гратис да ревизират знанията си с безплатния онлайн експериментален изпит. На всички тях им следва един доста значим миг - националното външно оценяване, от което зависи образованието им в гимназиален стадий и тяхното бъдеще. За нас е значимо да ги подпомогнем с тази самобитна подготовка. След като получат противоположна връзка за представянето им, всички те могат да се запишат за онлайн курса ни за подготовка " М@турата ", споделя Владимир Колев - шеф на издателството " Клет България ".

Уроците ще бъдат в действително време, всяка събота и неделя от 9:30 до 13:00 ч., като всички участници ще имат достъп и до записи от срещите. Онлайн курсът предлага още редица преимущества, измежду които два пробни изпита по време и в края на образованието, голям брой цифрови запаси за упражнение, онлайн проби и мисловни карти за елементарно асимилиране на материала. 

На 4 ноември, преди самия старт, ще се състои и онлайн работилница с кариерния съветник Николета Митева, на която учениците ще могат да научат доста за своите гении и за евентуалните насоки за ранно кариерно насочване.

Онлайн курсът се състои от 130 образователни часа и ще завърши на 3 юни 2023 година, с пробна матура, която още веднъж ще бъде тествана от специалисти оценители и ще покаже на учениците какво е равнището на знанията им в края на курса.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР