Безпилотен самолет е пуснал вчера пакет в двора на затвора

...
Безпилотен самолет е пуснал вчера пакет в двора на затвора
Коментари Харесай

Вкараха дрога с дрон във френски затвор

Безпилотен аероплан е пуснал през вчерашния ден пакет в двора на пандиза във Валенс, Югоизточна Франция, засилвайки терзанията на защитата, която така и така се сблъсква с незаконно вкарване на редица артикули, съобщи Франс прес.

Дронът прелетял над пандиза след 15,30 ч., когато множеството пандизчии са на открито. Машината се промъкнала през междина в антихеликоптерната мрежа, която покрива двора за разходки в този ултрамодерен затвор. От наблюдателните вишки е била подадена паника и пандизчиите се втурнали към изхода на двора. Било невероятно да се откри наличието на пакета, до който лишените от независимост незабавно се докопали и предавали от ръка на ръка, съгласно представител на управляващите, отговарящи за излежаването на санкции.

"Това е първа стъпка към вкарване на още по-опасни неща. Днес без подозрение е била доставена дрога. Но различен път може да са оръжия, експлозиви ", показал източникът, добавяйки, че така и така има съвсем ежедневни опити за мятане на непозволени неща през стените на пандиза.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР