Безопасността на грижите по майчинство в две болници на NHS е „неадекватна“, тъй като персоналът е „натиснат до ръба“

...
Университетските болници на Лестър NHS Trust, които управляват сайтовете, заявиха,
Коментари Харесай

Университетските болници на Лестър NHS Trust, които управляват сайтовете, заявиха, че приемат констатациите от доклада „невероятно сериозно“ и вече правеше подобрения.

Това се случва, когато участниците в кампанията казват, че жените в Обединеното кралство са „проваляни на всеки етап“, що се отнася до грижите за майчинство.

Прочетете още: Скандалът за майчинство в Нотингам бъде най-големият в NHS

Каролин Дженкинсън, заместник-директор по вторично и специализирано здравеопазване в CQC, каза: „Когато инспектирахме услугите по майчинство в университетските болници на Leicester NHS Trust, наблюдавахме влошаване на нивото на грижи се предоставя на жени, хора, които използват услугата, и техните бебета."

Тя каза, че ръководният екип едва наскоро е бил преструктуриран, докато недостигът на персонал "означаваше, че персоналът не винаги можеше да си вземе почивките, което се отрази на тяхното благосъстояние , морал и способност да си вършат работата".

Жените са по-малко склонни да получават CPR на обществени места, отколкото мъжете

" Открихме също множество примери, при които грижите за хората са били забавени при сортирането на майчинството поради липса на лекари“, добави тя.

„Някои от тези забавяния бяха много дълги, например шест часа, а някои доведоха до при хора, които се самоизписват, преди да са преминали медицински преглед, което може да ги изложи на риск.

„Ще продължим да наблюдаваме доверието, включително чрез бъдещи инспекции, за да гарантираме, че са направени необходимите подобрения, така че хората и техните бебета могат да получат безопасни и подходящи грижи."

Тръстът каза, че 24 нови акушерки ще се присъединят през ноември след 25, които се присъединиха през януари.

Трите му обекта, които предоставят грижи за майчинство, бяха инспектирани като част от националната програма за инспекция на майчинството на CQC.

Оценката „безопасно“ на Центъра за раждане на St Mary остава „добра“, но оценката „добре ръководена“ е понижена до „изисква подобрение“. Общата оценка на сайта, в Melton Mowbray, остава „добра“.

Прочетете още:

Обяснение на най-лошия скандал с майчинството на NHS

„Най-големият скандал с майчинството на NHS“< p>Притеснения относно съхранението на лекарства

В своя доклад надзорният орган също изрази загриженост относно оценките на риска и съхранението на лекарства, но каза, че тръстът вече работи върху справяне с ключови рискове, включително нива на персонал, като служителите смятат, че могат да се обърнат новият ръководен екип на тръста, за да изрази загриженост.

Джули Хог, главна медицинска сестра в тръста, каза в изявление: „Инвестирахме в ново оборудване и ежедневна проверка на безопасността и направихме бързи подобрения в чистотата и предотвратяването на инфекции практики.

„Ние също напредваме в плановете за нов салон за майчинство в Общата болница в Лестър, което означава, че планираните и спешните цезарови сечения ще се извършват в отделни зони.

„Въпреки че знаем, че има още какво да направим, ние се ангажираме да предоставяме безопасни, висококачествени и състрадателни грижи и сме насърчени, че докладите подчертават нашия трудолюбив персонал и действията, които се предприемат за гарантиране на култура на безопасност и откритост. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР