Безобразното паркиране в крайдунавския град не спира да изумява видинчани.

...
Безобразното паркиране в крайдунавския град не спира да изумява видинчани.
Коментари Харесай

Видин ми е Лондон! Тарикат заряза колата си в насрещното

Безобразното паркиране в крайдунавския град не стопира да изумява видинчани. Възмутен гражданин е документирал в фотография потресаващото държание на негов съгражданин. Мъжът е качил фрагмента в обществените мрежи, с цел да може повече хора да видят до къде стига наглостта и потенциалът на някои водачи.
На фотоса ясно се вижда по какъв начин наглец е зарязал „ Фиат “-а си в лентата за насрещно придвижване на кръстовище в града, без да се преценява с другите водачи. Безобразното в тази ситуация е, че возилото пречи на прекосяването на колите.
В обществените мрежи заваляха шеговити мнения, а някои даже пробваха да оправдаят първенеца по безобразно паркиране, като допуснаха, че е бил в Англия и към момента е влезнал в час.
„ Видин ми е Лондон “, разяснява видинчанин с възприятие за комизъм.
„ Може пък през вчерашния ден индивидът да се е прибрал от Англия. Да не мислите, че елементарно се привиква? “, иронично попита негов съгражданин.
„ Този умъртви рибата по неначетеност “, „ Толкова си може индивида “, „ Той единствено за малко “, допълниха други възмутени поданици на града.
Потресените видинчани приканват органите на реда да вземат нужните ограничения и да санкционират нарушителя с цялата тежест на закона.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР