Бездомен мъж се намира в окаяно състояние в Несебър. Човекът

...
Бездомен мъж се намира в окаяно състояние в Несебър. Човекът
Коментари Харесай

Добри хора помогнаха на бездомник с гипсиран крак СНИМКИ

Бездомен мъж се намира в окаяно положение в Несебър. Човекът е забелязан да стои на скамейка с гипсиран крайник. Жителка на града потърси помощ в обществената мрежа. Първоначално смяташе, че има гангрена. В диалог с него схваща, че му е отказано лекуване заради липса на здравни осигуровки.

„ Спешно! Който може да помогне! Бездомник с гангрена! От болничното заведение са му споделили, щом няма пари да си заплати - ще му режат крайници, другояче умира! Може ли някой в този момент да му занесе одеяла и храна? Приемаме умело мнение какво да вършим, с цел да се резервира крайници на индивида! Намира се до детската площадка до белия блок в Несебър, написа.

Добри хора показаха подготвеност да занесат одеяла на мъжа, както и да му спомагат със средства за лекуване. По-късно бездомникът е откаран в болница.

„ Сега разбрах, че е в резултат на фрактура. Приет е в Спешното поделение на Окръжна болница. Човекът, който потегли с персоналния си автомобил след колата за спешна помощ, не са го позволили. Мисля, че в този момент към този момент ще се наложи финансова помощ да интервенция, “ написа още тя.

„ Като човек, който работи в структурата на опазването на здравето желая да споделя една неправилност в написаното от вас,след като персонално видях пациентът в ортопедичният кабинет през днешния ден. Въпросният господин не е с гангрена на крайници, а с открита фрактура на глезенът, гипсиран и имобилизиран по най-правилният метод за ситуацията, в което се намира, тъй като се постанова ортопедична интервенция, която няма по какъв начин да покрие заради неналичието на здравни осигуровки, тъй че поучавам в случай че желаете да му помогнете го финансирайте от тази позиция, а не посредством одеала, “ написа Ренета Маджарова.

„ Радвам се, че този човек се е преместил в Несебър. Повече от година се търкаляше по тротоара до Еконт в Слънчев бряг. Постоянно пийнал и в несъответстващо положение, само че и с цигара в ръка. Съдете ме, само че не съм му пособия. На подобен човек страната би трябвало да му помогне. Трябва да се прибере в институция и да се лекува. Радвам се, че толкоз хора се включват с помощ, само че и Вие нищо няма да извършите. Всичко е краткотрайно... Дано оздравее и нека в действителност някой да се погрижи за здравето му... (психическото). И преди да бъда оплюта - Да, звъняла съм на 112 поради него, а служителите на реда, които пристигнаха споделиха, че нищо не могат да създадат. Че, би трябвало да се прибере, а няма къде...Това е България!, “ разяснява друга жителка.

" Брейй, не било толкоз мъчно, да сме по-добри едни с други, в свят изпълнен с неприятни каузи. БРАВО!, " приветства положителната постъпка мъж.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР