Без значение от пола всички се нуждаем от дрехи. Ежедневни

...
Без значение от пола всички се нуждаем от дрехи. Ежедневни
Коментари Харесай

10 вида тениски, които всеки мъж трябва да притежава

Без значение от пола всички се нуждаем от облекла. Ежедневни и публични.

Но истината е, че най-трудно можем да определим кои са тениските, които всички мъж би трябвало да има в своя дрешник.

Затова през днешния ден взехме решение да ви представим тях и няма да губим повече време.

Кои са 10-те типа тениски, които всеки мъж би трябвало да има в своя дрешник?

1. Поло тениска

Поло тениската има яка и деколте с минимум 2 копчета, които ѝ придават доза грациозност и разрешават тя да бъде част от бизнес визия. Изберете цветове като бяло или черно и няма да съжалявате, тъй като ще имате тениска, подобаваща за всевъзможни мотиви.

2. Хенли тениска

Хенли тениската е изменен вид на вид „ поло “, като единственото нещо, което липсва тук, е яката. Определено мъжете са нейни последователи, тъй като с помощта на закопчаването, тя може да премине по-лесно през главата и не основава дискомфорт при обличане.

3. U-образна тениска

Тази тениска е желана от момчета и по-млади мъже, защото деколтето е малко по-изрязано от нормално. Перфектна за лятото, тя се трансформира измежду един от най-желаните мъжки продукти точно поради прохладата, която основава в региона на шията.

 10 типа тениски, които всеки мъж би трябвало да има

4. Бяла тениска

Бялата тениска е един от наложителните детайли във всеки мъжки дрешник през лятото. Цветът не притегля слънчевите лъчи и въпреки и в по-малка степен можем да си осигурим известна прохлада. А и в последна сметка можем да я съвместим с всевъзможни други цветове и това я трансформира във правилен наш другар.

5. Тениска с остро деколте

Тениските с остро деколте са леко претенциозни, тъй като не всички мъже харесват шията си дотам, че да я изложат на показ. Въпреки това този модел ни обезпечава незаменима хладина през лятото и без значение какъв цвят ще изберем, е значимо да имаме най-малко една такава в дрешника ни.

6. Тениска с качулка

Това е модел, който е изключително подобаващ за преходните месеци и може да ни обезпечи отбрана на главата в дните, когато не сме планували възможни леки валежи от дъжд или мощен вятър. Удобна е и в това време обичана на всички почитатели на фитнеса и спорта.

7. Тениска на райета

Класическата композиция от черно и бяло ще ни обезпечи една извънредно свежа визия през летните дни и нощи. Тази шарка е съвременна от доста години насам и ще продължи да бъде точно заради мултифункционалостта, която предлага, и опцията за комбиниране с всевъзможни панталони и дънки.

 10 типа тениски, които всеки мъж би трябвало да има

8. Едноцветна тениска

Макар и по-назад в класацията, предлагаме ви да имате най-малко една едноцветна тениска с кръгло деколте в обичания си цвят измежду цялото ви облекло, което притежавате. Сигурни сме, че тя ще бъде най-често носената във вашето всекидневие, а минималистичният жанр, който предлага, ще спомогне за по-лесното ѝ съчетание с всевъзможни други цветове и модели.

9. Тениска с щампа

Модел, мечтан от по-млади, само че извънредно дръзновен и самоуверен. Така бихме описали тениската с щампа, само че истината е, че тази абстрактност внася доза екстравагантност в всекидневието ни и може да бъде подобаващ модел за разходка или пътешестване, изключително в случай че я съчетаете с подобаващ панталон.

10. Тениска с джоб

Удобна и стилна, тениската с джоб ни дава свободата да не забравяме нещо малко и доста скъпо, което можем да сложим в пригоденото за това място. Тя е наложителна за всички мъже, обичащи елегантния всекидневен жанр на обличане.

Ако не притежавате някоя от тези тениски, то тогава ви предлагаме да разгледате разнообразието онлайн и да откриете модела, за който копнеете по този начин мощно!

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР