Без значение дали ще стане шампион, Лудогорец също като ЦСКА

...
Без значение дали ще стане шампион, Лудогорец също като ЦСКА
Коментари Харесай

Петев вече е започнал да оформя черния си списък в Лудогорец

Без значение дали ще стане първенец, Лудогорец също като ЦСКА - София възнамерява за следващо лято да се готви в Австрия, написа " Тема спорт ". Разградчани към този момент са разгледали предложения от алпийската страна, като ще изчакат още малко, най-много поради контролите, които ще могат да изиграят там.

Новият старши треньор Ивайло Петев е дал единодушие за Австрия. Специалистът умувал и за къс лагер в Смолян преди този момент.
 Лудогорец се оглежда в румънец Лудогорец се оглежда в румънец
Петев към този момент е почнал да оформя описи с играчи, които вероятно да бъдат освободени, и такива, които да бъдат привлечени. Отделно има няколко футболисти с изтичащи контракти и такива, които са чартърен в други сформира, за които експертът би трябвало да реши какво ще се прави.

По време на паузата Лудогорец няма да играе контрола поради многото национали. Както е известно, сега те се готвят въз основата в Разград " Гнездо на орли ". На 4 април (вторник) зелените одобряват Спартак (Варна) в четвъртфинал за Купата на България.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР