Без значение дали на някого му харесва или не, истина

...
Без значение дали на някого му харесва или не, истина
Коментари Харесай

Тя бе волна Пеперуда и летя... Сега Кати не пее, хубавее на 45 СНИМКИ

Без значение дали на някого му харесва или не, истина е, че още с появяването си по нашите географски ширини поп фолкът стана същинско събитие измежду слушателите. Неговото друго звучене, отличаващо се от всичко добре познато до тогава, наред със скандалната визия на представителите му, безотказно приковаваща всички погледи с дързостта си, несъмнено се оказа печеливша композиция, която стремително разпространява жанра, трансформирайки изпълнителите, изявяващи се в него, в звезди.

И въпреки всичко, макар всеобщата еуфория, съпровождаща началото му, не липсваха предсказания, вещаещи, че сходно на всяко друго знамение и това ще отшуми след три дни. Само че това по този начин и не се случи…

Разбира се, пътят към това бе дълъг, а следвайки го, за положително или неприятно, а може би по малко и от двете, жанрът малко по малко се отдалечи от своя прототип, карайки доста от основоположниците му да го изоставен, обръщайки му тил вечно. Да, от хората, положили в предишното неговите основи, към днешна дата останаха едвам една шепа, която съумя да се задържи на сцената, устоявайки на безпощадната конкуренция от нови и по-млади създатели, залели пазара, до момента в който останалите непринудено слязоха от нея.

Една от тези, решили да оставят славата настрани, бе Катя Михайлова, по-позната просто като Кати, чиято ария " Пеперуда " преди две десетилетия звучеше на всички места. Привлекателната русокоска, която в миналото владееше мъжките мечти, изненадващо се отхвърли от кариерата си, тъкмо когато бе на върха, предпочитайки да се посвети напълно на фамилията си, написа Дир бг.

Така откакто през 2005 година срещна любовта в лицето на предприемача Николай, а не след дълго да бял свят дойде щерка им Джулиана, тя напусна ярките светлини на прожекторите, отказвайки да се върне под тях даже когато двамата с половинката й в последна сметка се разделиха седем години по-късно.

Навярно доста от феновете й, които ясно си спомнят нейните песни, посочени за евъргрийни, постоянно си задават въпроса какво се случва с нея, а отговорът е, че тя продължава да бъде напълно отдадена на своята наследница, която към този момент е деветокласничка.

Без значение, че все по този начин заобикаля медийното внимание, водейки спокоен и усамотен живот, Кати от време на време си разрешава да споделя в обществените мрежи свои фотоси, разкриващи елементи от всекидневието й.

На тях се вижда, че визията на някогашната певица, която скоро ще посрещне своя 45-и рожден ден, е останала недосегаема за белезите на миналото време. Вижте!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР