Без ток в община Лъки е село Борово и половината

...
Без ток в община Лъки е село Борово и половината
Коментари Харесай

​Без ток в община Лъки са селата Манастир и Борово

Без ток в община Лъки е село Борово и половината от село Манастир. Причината е повреда на далекопровода в региона на община Баните, област Смолян - това сподели кметът на Лъки Валентин Симеонов.

Лъки Борово, Лъки Манастир, Лъки

Екипи на Електроразпределение Юг работят по премахване на казуса, макар доста тежките атмосферни условия в региона, прецизираха от пресцентъра на компанията. В момента село Манастир е включен към аварийна скица за зареждане, която тази заран също е изключила.

Очакванията са до края на деня да бъде възобновена естествената скица и електричеството пуснато, допълниха от сдружението. След последния сняг, който е към метър, всички пътища в общината са проходими, сподели още Симеонов. Еднопосочно, само че е отворен за придвижване и пътят в региона на Юговското ханче, където паднаха големи скални парчета.
 Нормализира се ситуацията в Смолянско, бедственото състояние към момента е в действие Нормализира се ситуацията в Смолянско, бедственото състояние към момента е в действие
Бедственото състояние в Смолянско към момента е в действие, само че се чака през днешния ден да бъде анулирано, след последователно нормализиране на ситуацията в района.Вижте...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР