Без съмнение новогодишната нощ е най-добрият повод да извадите от

...
Без съмнение новогодишната нощ е най-добрият повод да извадите от
Коментари Харесай

Модерни стилизации за новогодишно парти 2021/2022

Без подозрение новогодишната нощ е най-хубавият мотив да извадите от дрешника най-зашеметяващите празненство тоалети. Рокли, бюстиета и поли единствено чакат да бъдат първа цигулка в празничната нощ!

Новогодишната нощ 2021/2022 – кои са водещите трендове?

Облечете се блестящо, в дословния смисъл на думата – лъскави материи, брокат, пайети са в центъра на стилните трендове!

Заслепявайте!


Блестящите рокли безспорно са мега наклонност за новогодишната нощ 2021/2022. Изберете къса мини рокля или пола, която свети с всяка крачка. Сред селекцията за новогодишната нощ ще откриете освен златни и сребърни рокли. В предлагането на тоалетите за новогодишната нощ преобладават наследник искра, черна светеща рокля и цветни пайети. Не обичате ли да блестите толкоз доста? Добавете малко магия, като изберете рокля или пола от тюл. WOW резултатът към момента е обезпечен!

Изненадайте с цвят!

Освен блестящите тоалети, които най-често се комбинират с типичен цветове, значима роля ще играят интензивните и цветни тоалети за Нова година. Така че не се опасявайте от наситено алено, оранжево, метличино или магнитно синьо. Ще изглеждате феноменално!

Заложете на плата!

Крайният резултат от вашия стайлинг ще зависи доста от материята, от която ще бъде направена вашата рокля. В допълнение към преобладаващите лъскави материи, дългите рокли, които падат нежно, заслужават особено внимание. Те ще подчертаят женствените форми и ще придадат страст на целия стайлинг. Сред настоящите новогодишни трендове ще намерите дантелени рокли, блузи или корсети, даже елегантни кожени поли, които ще добавят дантелената визия. Да не забравяме правилото, че във всеки дрешник би трябвало да има дребна черна рокля, чакаща специфичен мотив. В композиция със супер съвременни аксесоари тя може да се преобрази до неразбираемост.


Какво да изберете за новогодишната нощ?

Познавайки настоящата наклонност, е доста по-лесно да изберете верните облекла за новогодишното празненство. Все отново би трябвало да обърнем особено внимание къде ще прекараме тази специфична нощ.

Нова година вкъщи

Домашните новогодишни празненства към момента са доста известни. Обичаме да прекарваме време с другари и сами да планираме огромната вечер. Как да се обличаме, с цел да изглеждаме изискан? Блестяща рокля над коляното, дънки в комбиниране с топ с пайети или кожен костюм, от който гостите няма да откъснат очи! Има доста повече независимост в домашния стайлинг за новогодишната нощ, в сравнение с в тези, предопределени за страховит бал. Така можете да комбинирате практични и комфортни панталони с екстравагантни блузи или да се оставите да се увлечете от модата и да се облечете от главата до петите в тоалет от брокат.

Новогодишен бал
Игрите на 90-те провокират дребни и огромни: Спортното предизвикателство е част от програмата за Sofia Summer Fest
Sofia Summer Fest дружно с Игрите на 90-те и водещият обувен бранд CCC събират дребни и огромни на 11 септември, събота, с цел да си припомн...
Прочети повече
Формулата на такова събитие несъмнено изисква да се концентрирайте върху елегантни и типичен стилизации. На страхотното празненство обаче можете да се почувствате като в приказка и да употребявате тези облекла и аксесоари, които няма да са толкоз практични вкъщи. Това е моментът за дългите лъскави рокли, тоалетите от тюл, елегантните сатенени рокли или блестящи гащеризони в звук. Тоалетите с кожа също са на мода този сезон. Така че изненадайте с рокля, украсена с четина или пера!

Кои обувки да изберете?

Обувките за Нова година може да играят съществена роля във вашия стайлинг. Ето за какво е толкоз значимо да изберете тези, които ще ви подхождат най-добре. Най-често избираният модел обувки, несъмнено, са високите токчета. Класическите черни обувки на висок ток постоянно ще притеглят погледа! Но сезонните трендове диктуват да прибавим пикантност към новогодишното облекло и да изберем обувки от брокат, металик и цветни обувки. Сребърните обувки за новогодишната нощ ще бъдат превъзходен избор. В CCC ще намерите такива в сбирките на Jenny Fairy и DeeZee. Класическите едноцветни стилизации ще подхождат както на черните високи токчета, по този начин и на малко по-смелите. Изберете червени, златни или сребърни високи токчета и се оставете да бъдете увлечени от модата. За екстравагантни стилизации с изключение на настоящата класика предлагаме модели с дребни камъчета или такива от завладяваща мрежа.

Перфектни аксесоари

Този сезон се фокусираме върху блясъка и лъскавите аксесоари. Нашето предложение включва лъскави гривни, копчета за ръкавели и орнаменти. Дамските чанти за Нова година също играят значима роля. Те са идеално допълнение към стайлинга и даже може да се трансфорат в звездата на вечерта! Ето за какво, предлагаме някои, които ще засенчат останалите аксесоари. Изберете дребни чанти на верижка със супер съвременни украшения. Не се опасявайте да залагате на черната класика. Винаги е на мода! Сред моделите на CCC ще откриете красиви чанти от DeeZee, Gino Rossi, Quazi или Jenny Fairy.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР