Без предупреждениеЩе ги задържат в арестаГермания ще ускори репатрирането на

...
Без предупреждениеЩе ги задържат в арестаГермания ще ускори репатрирането на
Коментари Харесай

Берлин гони незаконни мигранти

Без предизвестие
Ще ги задържат в ареста

Германия ще форсира репатрирането на мигранти, които нямат право да получат интернационална протекция, с нов закон. Това оповестява уеб сайтът “Политико ”, като се базира на подготвян законодателен пакет.

В доста случаи управляващите ще получат право да пропуснат едномесечното предизвестие за депортиране, което се издава на претендентите за леговище, на които е отказано, и да задържат тези, които би трябвало да изоставен, в ареста до 28 дни, написа “Политико ”.

Законодателният пакет също има за цел да разреши на търсещите леговище да работят в Германия, до момента в който молбите им се преглеждат.

В сряда вечерта канцлерът Олаф Шолц съобщи, че “в момента идват прекалено много мигранти ”, като евентуално над 300 000 души ще изискат леговище в Германия тази година. “Това е повече, в сравнение с може да се ръководи ”, добави той, повтаряйки забележките на икономическия министър Роберт Хабек, който предизвести, че доста общини “са достигнали лимита си ”.
Което значи, че се поставя завършек на политиката на някогашната канцлерка Ангела Меркел “Можем да го създадем ”, написа “Политико ”.

Меркел употребява фразата за пръв път през 2015 година при посещаване в бежански център в Дрезден и след това тя се трансформира в слоган на политиката на Берлин по отношение на мигрантите по време на огромната вълна, когато в Германия дойдоха 1 млн. противозаконни преселници.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР