Без нови номинации започна днес удълженото първо заседание и точно

...
Без нови номинации започна днес удълженото първо заседание и точно
Коментари Харесай

Спряха часовника в пленарна зала до сряда след Великден

Без нови номинации стартира през днешния ден удълженото първо съвещание и тъкмо след две минути часовникът в пленарна зала още веднъж се наложи да бъде спрян. Заседанието стартира и без регистрации , защото те бяха направени през вчерашния ден.

Почетният ръководител Вежди Рашидов приключи съвещанието и даде време за размисъл до идната седмица в сряда на депутатите.

Време за размисъл и да се вразумят, както се изрази Рашидов.

Върху какво ще мислят депутатите обаче до сряда откакто номинациите остават две, показани през вчерашния ден - Росен Желязков от групата на ГЕРБ/СДС и Петър Петров от " Възраждане ". Тъй като и през вчерашния ден никоя от двете не събра нужната поддръжка, почетният ръководител на Народно събрание Вежди Рашидов и през днешния ден разпусна Народното събрание.

Вчера ПП/ДБ излязоха и с ексцентрично предложение - двете най-големи парламентарни групи да излъчат ръководители, които да се редуват на ротационен принцип през два месеца.

Да не се бърза. За това прикани Вежди Рашидов пред медиите след края на минутния работен ден на депутатите. И без ръководител може да има работни групи , е мнението на най-възрастният депутат, на който за повторно му се постанова да управлява Народно събрание поради невъзможността на депутатите да си изберат началник.

Според него и след Великден може да се избере началник на законодателния орган, а до тогава не може да се пристъпи към процедурата по връчване на проучвателните мандати за сформиране на държавно управление.
 Задържат ръката на Рашидов над парламентарния звънец и бистрят контактни групи
Задържат ръката на Рашидов над парламентарния звънец и бистрят контактни групи

Това излиза наяве от изказванията след среща сред ГЕРБ и ПП/ДБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР