Без нови футболисти стартира подготовката на Локомотив Пловдив. На първата

...
Без нови футболисти стартира подготовката на Локомотив Пловдив. На първата
Коментари Харесай

Локо започна без нови и с трима на проби

Без нови футболисти започва подготовката на Локомотив Пловдив. На първата подготовка се явиха три момчета, които ще изкарат експериментален интервал преди наставникът Александър Тунчев да реши дали да им бъдат препоръчани контракти. Това са завърналият се след наем в Спартак Варна бранител Мартин Паскалев, освободеният от Черно море халф Емил Янчев и Йълмаз Сюлейман от Куклен.

На заниманието не се явиха националите Димитър Илиев, Бирсент Карагарен, Петър Витанов, Момчил Цветанов, Георги Минчев, а също по този начин чужденците Парвиз Умарбаев и Крис Гомис. На седмината е дадена по-дълга отмора.

Изненадващо, никой от факторите на Лаута не пожела да даде изказвания. Нямаше и обичайна конференция на старши треньора. Играчите също не приказваха. Единствено стотина души агитка подсказваше, че това е първа подготовка на сребърния медалист от предишното състезание.

До петък черно-белите ще се приготвят на Лаута, а в събота отпътуват на обичайния лагер в Боровец. В курорта под връх Мусала ще се причислят и националите.

Първата контрола е идния вторник против отбора на Симитли. За 26 юли е планувана инспекция с Левски, а четири дни по-късно в село Рила е спарингът с Берое. Уговорени са още мачове с Янтра (4 юли), с ЦСКА 1948 (09. 07.) и с Хебър на 16 юли, когато ще бъде и представянето на тима за новия сезон.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР