Без НДСВ следващият парламент отново ще е ялов, заяви в

...
Без НДСВ следващият парламент отново ще е ялов, заяви в
Коментари Харесай

Полк. Наско Рафаилов и проф. Бистра Василева пред Дарик Варна

Без Национална движение „Симеон Втори" идващият парламент още веднъж ще е безплоден, съобщи в изявление за Дарик лидерът на варненската листа на партията Наско Рафаилов. Той изрази вяра, че групировката може да сервира изненада и да прескочи 4-процентовата преграда.

„ Реалисти сме, знаем механизмите, по които се въздейства на гласоподавателите. Имаме информация, че се заплащат „ дебели пари ”, с цел да се затъмнява Национална движение „Симеон Втори". Затова нито една социологическа организация не ни дава числа. Ако няма софтуерни намеси в изборните резултати, в което се колебая, така наречен прикрит избор може да изненада хората с „ дебелите пари ” и Национална движение „Симеон Втори" да участва в идващия парламент ”.

Рафаилов беше народен представител в 39-то Народно заседание и дефинира интервала на държавното управление на Симеон Сакскобургготски като „ пикови години ” за страната.

„ Завръщаме се в политиката, тъй като нещата са стигнали своята сериозна граница и нямаме право да гледаме какво се случва с бъдещето на нашите деца. Има гърмеж от нужда да се появим още веднъж в политическото пространство. През годините съм имал оферти от други обединения, само че не желаех да се включва в тази токсична политическа среда. Нося в сърцето си идеята Национална движение „Симеон Втори". В момента 60 % от българите са в незаинтересованост и съмнение, което е изцяло основателно. На някои от последните избори и аз не гласувах. Нямаме обаче нравствено право да седим в профил и да „ гледаме сеир ”.

С безвремие съпостави политическата обстановка в България втората във варненската листа на Национална движение „Симеон Втори" проф. Бистра Василева. Като академични учител тя е останала с усещане, че младежите са обезверени и апатични към изборите.

„ Фокусът на Национална движение „Симеон Втори" е върху хората, всеки един човек е значим за стопанската система, тъй като работи и е консуматор. Хората би трябвало да получават почтено възнаграждение, а не да им се раздават пари преди изборите. Много е значимо България да влезе в Организацията за икономическо съдействие и развиване ”, добави Василева.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР