Без много шум и излишна суета, една от най-големите звезди

...
Без много шум и излишна суета, една от най-големите звезди
Коментари Харесай

Изненада! Маколи Кълкин стана баща за първи път на 40 години

Без доста звук и непотребна суетност, една от най-големите звезди на 90-те стана татко за първи път. Световни издания оповестиха, че 40-годишният Маколи Кълкин има собствен правоприемник. Акторът, който стана прочут с ролята си на Кевин от кино лентата " Сам у дома ", стана татко на наследник, който е кръстен с името Дакота, в памет на сестрата на артиста, която бе ударена от кола на 29-годишна възраст.

Красивата другарка на Маколи се споделя Бренда Сонг, а при започване на 2020 година Маколи разгласи, че мечтае да стане татко. Актьорът е споделял в изявленията, че с Бренда работят, с цел да изпълнят желанието си, а явно това е към този момент факт.

Виж още:

Двойката се срещна на снимачната площадка на кино лентата " Ергенско празненство в Тайланд " преди няколко години и малко по-късно заживяха дружно и се реалокираха в уютна къща, а Кълкин нарисува жълт тухлен път, водещ към входната врата. Актьорите носят едни и същи пижами, пекат самун дружно и се усещат безусловно щастливи. На този стадий и двамата не са споделили фотоси в формалните си профили в Инстаграм.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/brendasong/, https://www.instagram.com/culkamania/, Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР