Без майтап - след една турбулентна година за почивка "Три

...
Без майтап - след една турбулентна година за почивка "Три
Коментари Харесай

Сухият режим за българския стендъп приключи – One Night Stand се завръща със специално издание! - slava.bg

Без подбив - след една турбулентна година за отмора "Три дами на микрофона " ще се качат на сцената на Joy Station за особено издание на най-големия стендъп в България - One Night Stand. Датата е 9 юни, началото е в 20 ч, а с изключение на положително въодушевление е целесъобразно да си носите сутиените и коланите крепко закопчани, тъй като за смеха към този момент няма карантина!
В този special ще се насладите на паметни текстове от последното изцяло разпродадено събитие в зала 1 на НДК на 7 март 2020 г, тъкмо преди да затворят страната. Красимира Хаджииванова, Елисавета Белобрадова и Оля Малинова ще обиден най-чувствителните тематики, свързани с мъжете, секса, оргазмите и термометъра в едночасов комедиен маратон, който ще остави душите ви като разграден двор.
В унисон с противоепидемичните ограничения клуб Joy Station работи на 50% от потенциала си, което разрешава на гостите да се насладят на шоуто на здравословно разстояние един от различен и с пълноценно чувство за комфорт.
One Night Stand Special ще поглези публиката в Joy Station с поддръжката на Trastena Wines, Raffy и с медийното рамо на Dir.bg.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР