Без желание за вредни неща, без къркорене в стомаха и

...
Без желание за вредни неща, без къркорене в стомаха и
Коментари Харесай

Идеални за диета: Вижте 6-те храни, които убиват апетита

Без предпочитание за нездравословни неща, без къркорене в стомаха и без загуба на тегло. Ако включите тези шест храни в менюто си, елементарно можете да отслабнете и същевремнно няма да стоите гладни. От една страна, тези, които се подлагат на диета, желаят да спестят доста калории, само че в това време не желаят да бъдат непрекъснато измъчвани от апетит. Добре е да ядете храни, които работят като естествени подтискащи апетита и ви карат да се чувствате сити.
Качественият протеин за закуска ще ви засити по-дълго от елементарния самун със сладко. Протеинът в яйцата или изварата също по този начин предотвратява скокове в кръвната захар и затова апетита за храна.
Добра опция на сладките са овесените ядки.
По време на обяд зелената салата е добър метод да запълните стомаха си. Самият размер на марулята оставя усещането за в действителност луксозно ядене. Дресингът от оцет и малко количество зехтин ускорява резултата на салатата, който е удобен за фигурата. За тези, които понасят бобовите растения, лещата е добър вид. Благодарение на фибрите си тя е способна да ви засити. Може да наблегнете и на пикантното. Лютите чушки предизвикват кръвообращението, метаболизма и изгарянето на мазнините. Острото вещество капсаицин потиска апетита. Подобен резултат има и джинджифилът. Зеленият чай е съвършен като напитка за угнетяване на апетита - той подтиква метаболизма, форсира изгарянето на мазнините, а също по този начин понижава неприятния LDL холестерол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР