Без гадже живее в момента Българското Барби! Притежателката на най-големите

...
Без гадже живее в момента Българското Барби! Притежателката на най-големите
Коментари Харесай

БГ Барби: Без гадже съм, но не ми липсва любовта!

Без гадже живее сега Българското Барби! Притежателката на най-големите устни в света показа пред „ България Днес “, че е щастливо необвързана и се радва по най-хубавия метод на своята независимост. Барбито изповядва, че в случай че в действителност се влюби, е доста отдадена.
" Много сензитивна съм и върша всичко за момчето, не изневерявам в никакъв случай. Плакала съм за момче, имала съм интервали на лека меланхолия, тъй като съм била изоставена “, споделя Андреа.

Устни No. 1 е била прелъстявана и изоставяна в тийнейджърските години.

 

" Тогава преживявах тежко разделите. Плачех на рамото най-хубавата ми другарка от Бургас. Тя е индивидът, който най-вече ме поддържаше. Повече от сестра ми е. Тя ме избавя от депресията и ме изважда от дупките и до през днешния ден ", разкрива още Андреа.

Като щастливо необвързана и без гадже, бургаската хала скоро не е излизала с мъж.

" Много хора ми пишат в обществените мрежи другояче. Особено чужденци. Получавам непрекъснато предложение за платени екскурзии, престой, фотосесии, срещи, сантиментални уикенди. Не ми липсва любовта. Като по-малка бях по прочувствена, в този момент съм претръпнал към тези неща. Разочарованията ме калиха “, споделя Андреа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР