Без да е ясно дали има извършено престъпление, спецпрокуратурата публикува

...
Без да е ясно дали има извършено престъпление, спецпрокуратурата публикува
Коментари Харесай

Прокуратурата не знае какво търси в президентството, но държи да го съобщи

Без да е ясно дали има осъществено закононарушение, спецпрокуратурата разгласява сводка какво е намерено при обиска в кабинета на президентския консултант Пламен Узунов в четвъртък. От прессъобщението се схваща, че прокуратурата толкоз е бързала да разгласява информация, че не може да излезе с някакви ясни заключения.

Намерени са документи, свързани с Народно заседание, Министерство на вътрешните работи, антикорупционната комисия и прокуратурата.

" Специализирана прокуратура стартира оглед на конфискуваните материални доказателства, при който се откри, че в кабинета си в Администрация на президента Пламен Узунов е съхранявал материали, които не се отнасят до неговите директни служебни отговорности и отговорности ", написа държавното обвиняване.

Имало копия на преписка сред две компании, отнасяща се до три външнотърговски контракта. Един от тях бил предмет на следствие по досъдебно произвеждане на Специализирана прокуратура за незаконно съдружие и умишлена занемареност.

" В развой на определяне е отношението на Пламен Узунов към предмета на следствие по досъдебното произвеждане ", написа спецпрокуратурата. Притежаването на кореспонденцията сред компании няма по какъв начин да е закононарушение, в случай че не става дума за откриване на фирмена загадка.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР