БЕЙРУТ (АП) — Ливанските власти задържаха в петък заподозрян френски

...
БЕЙРУТ (АП) — Ливанските власти задържаха в петък заподозрян френски
Коментари Харесай

Ливанските власти задържаха заподозрян френски наркодилър дни след като го пуснаха под гаранция

БЕЙРУТ (АП) — Ливанските управляващи задържаха в петък обвинен френски наркодилър няколко дни откакто го пуснаха под гаранция, оповестиха правосъдни чиновници.

Длъжностните лица споделиха, че членове на Дирекцията за обща сигурност на Ливан са задържали Абдел Карим Туил по искане на основния прокурор на страната и той е арестуван в Съдебната палата в Бейрут. Длъжностни лица отхвърлиха да дадат каквито и да е детайлности за това дали Туил има юрист в Ливан.

Тримата чиновници, които приказваха при изискване за анонимност в сходство с наредбите, споделиха, че мъжът може да бъде предаден на Франция, което се чака да изпрати публично искане за екстрадиция до ливанските управляващи. Длъжностните лица споделиха, че скоро се чака среща сред френски и ливански правосъдни чиновници, с цел да го предадат.

Туил беше арестуван на интернационалното летище Рафик Харири в Бейрут в неделя и управляващите конфискуваха френския и алжирския му паспорт, преди да го освободят три дни по-късно под гаранция. Пасп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР