Бетонът не бива да закрива природата, каза в зимния курорт

...
Бетонът не бива да закрива природата, каза в зимния курорт
Коментари Харесай

Йотова: Нека задържим децата в България


Бетонът не трябва да закрива природата, сподели в зимния курорт „ Семково ” над град Белица вицепрезидентът Илияна Йотова, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

Тя бе посетител на зимния празник „ Белица-Семково-2018 ”, взе участие и в обществена полемика „ Планините – неоцененото благосъстояние на Европа “, която предшестваше зимния празник на община Белица.

„ Днес е огромен празник, дано всички да желаяме амнистия и намерим сили в себе си, с цел да извиним. По време на полемиката най-хубавата и точна оценка за мен беше, че вицепрезидентът в мое лице не е посетител на днешния празник, а тъй като аз съм от екипа на Белица и Семково и желая дружно да построим за хората ”, сподели в словото си от трибуната Илияна Йотова. Според нея в перлата на Рила - „ Семково ” се зарежда с сила, предпочитание и упоритост.

„ Няма кой да пристигна и да ни даде безплатно, би трябвало да желаяме, да работим, да знаем по какъв начин ще наподобява страната ни на следващия ден. Не е задоволително да слушаме политиците да споделят какъв брой страшна е демографска рецесия, че децата ни отиват на гурбет, че не основават фамилии и ставаме все по-малко. Не е задоволително да го приказваш, че се правиш на угрижен. Важното е да го правиш по този начин, че на следващия ден да излезеш и да кажеш: направих малко неща, само че задържах едно дете да се развива тук, в България, да има семейство и това е ролята на всеки, дръзнал да се занимава с политика ”, добави вицепрезидентът.

Тя увери присъстващите, че в нейно и в лицето на президентът Румен Радев имат тези политици.

„ Ще създадем всичко допустимо, с цел да задържим децата в България ”, безапелационна е Йотова.

Тя пожела бетонът да не измести тази красива природа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР