Бетис и Реал Мадрид завършиха при резултат 1:1 на стадион

...
Бетис и Реал Мадрид завършиха при резултат 1:1 на стадион
Коментари Харесай

Белингам този път не стигна на Реал Мадрид

Бетис и Реал Мадрид приключиха при резултат 1:1 на стадион „ Бенито Виямарин “ в мач от 16-ия кръг в Ла Лига. Джуд Белингам даде задатък на „ лос бланкос “ в 53-ата минута, само че Айтор Руйбал вкара прословут гол, с който възвърне паритета в 66-ата минута.

Със извоюваната точка Бетис към този момент има 26 в своя актив, заемайки 7-о място във краткотрайното класиране. Реал Мадрид остава на върха с 39 пункта в актива си.

Реал Мадрид бе по-активният от двата отбора при започване на срещата. В 10-ата минута Родриго падна в наказателното поле на Бетис, само че съдията направи знак, че играта би трябвало да продължи.

Броим Диас съумя да прати топката във вратата, защитавана от Руй Силва, в 17-ата минута, само че голът му не бе зачетен.

Айосе Перес се възползва от рикошет в наказателното поле на Реал Мадрид и стреля тъкмо под гредата, само че Андрий Лунин сподели забележителен инстикт и отрази.

Уилиан Жозе се оказа на стрелкова позиция в 33-ата минута, само че ударът му не съумя да откри очертанията на вратата.

Лука Модрич си отвори пространство в 41-ата минута и опита шанса си от междинна отдалеченост. Руй Силва обаче съумя да отрази, само че Реал Мадрид не съумя да се възползва от последвалия корнер.

В първата минута от добавеното време на първото полувреме Дейвид Алаба стреля непосредствено от директен свободен удар, само че топката мина около левия непряк дирек на вратата.

Първото по-опасно състояние през второто полувреме бе на сметката на Бетис. В 51-ата минута Иско имаше пространство в наказателното поле на Реал Мадрид и стреля, само че Лунин съумя да се намеси по впечатляващ метод.

Две минути по-късно Реал Мадрид съумя да стигне до първото попадение в срещата. Джуд Белингам напредна отляво и сви топката за Браим Диас, който трансферира отбранителната линия на Бетис. Голямата звезда на „ лос бланкос “ овладя на гърди и пусна топката около вратаря на „ вердибланкос “.
 
Родриго направи страховит самостоятелен рейд в 58-ата минута и навлезе в наказателното поле на Бетис, след което стреля неопределено.

Уилиан Жозе чукна топката за Айтор Руйбал в 66-ата минута, който с мощен изстрел от междинна отдалеченост прати топката в горния десен ъгъл, не оставяйки никакви шансове на Андрий Лунин да отрази, вкарвайки може би гола на кръга в Ла Лига.

В последната минута от постоянното време след центриране на Луис Енрике, Иско засече с глава в наказателното поле, само че топката срещна десния непряк дирек на вратата на Реал Мадрид.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР