Бестселъровата писателка Ришел Мийд, популярна с поредицата „Академия за вампири“,

...
Бестселъровата писателка Ришел Мийд, популярна с поредицата „Академия за вампири“,
Коментари Харесай

"Смарагдово море" от Ришел Мийд - една жена срещу целия свят

Бестселъровата писателка Ришел Мийд, известна с поредицата „ Академия за вампири “, поема в нова посока със „ Смарагдово море “– история, изпълнена със спиращи дъха завършения и завладяваща романтика!

Тамзин Райт е скъпоценният камък на учебното заведение на Бляскавия двор – учебно заведение по етикет, което трансформира девойките от оскъдно родословие в същински дами, за които след това намира богати съпрузи в Новия свят. Амбициозна и целеустремена, тя е решена на всичко, с цел да извоюва по-добър живот за себе си и за фамилията си. Дори и да би трябвало да премине цялостен океан и вечно да напусне дома.



Но когато корабът, на който се намира Тамзин, нает да транспортира част от ученичките, се губи в морска стихия, животът ѝ излиза отвън нейния надзор. Отчаяна, тя би трябвало да откри пътя си назад към Двора, към познатите елементи на Новия свят, към фамилията си. Населените с туземски племена региони и всекидневните рискове единствено бавят нейното странствуване назад към дома.

Но може би домът не е там, където Тамзин го е търсила до момента. И може би визията ѝ за същинското значение на любовта е била неправилна. Но дали предишното ѝ ще ѝ разреши да открие свободата?

„ Смарагдово море “ е замайващ и изпълнен с страст и безгранични обещания роман за храброст, за пристрастеност и предпочитание. Разказ, в който една жена се изправя против света – и против всичко, в което е вярвала – с цел да извоюва своето място и своята независимост. И да изплува над вълните от заблуди изцяло изменена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР