Беше натоварена вечер, имахме банкет, празнувахме, така че нямахме много

...
Беше натоварена вечер, имахме банкет, празнувахме, така че нямахме много
Коментари Харесай

Гимнастички: Ще работим двойно повече, така че да защитим името на България

" Беше натоварена вечер, имахме прием, празнувахме, тъй че нямахме доста опция да спим. Нашите треньори подходиха доста вярно и да стартираме изначало със загрявката за лентите и по тази причина спечелихме златен орден. Голяма отговорност е, че наследяваме олимпийските шампионки. Това ни стимулира, тъй като те ни демонстрират пътя ", обявиха в ефир Камелия Петрова и София Иванова от Националния отбор по художествена гимнастика.

" Помагат ни, приказваме си с тях. Винаги са ни били като образец. Учим се да бъдем тим и да реализираме задачите си. Напрежението постоянно го има, само че след първото изиграване всичко отминава. Няма да се отпускаме, ще работим двойно повече, тъй че да защитим името на България. Ще измислим още по-трудни и забавни композиции ", допълниха те.

" На този стадий Италия е доста сработен тим, Токио, Израел. Те са добра конкуренция. Вече се напаснахме с нашия тим, една с друга. През всичките месеци се добавяха хора и се махаха. В този състав съм по-малко от 4 месеца. Ние прекарваме повече време дружно, в сравнение с със фамилиите си ", показаха гимнастичките.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР