Беше много емоционална срещата ни в бекстейджа Американският певец Джейсън

...
Беше много емоционална срещата ни в бекстейджа Американският певец Джейсън
Коментари Харесай

Коя е късметлийката? Джейсън Деруло гушна родна фолкзвезда

Беше доста прочувствена срещата ни в бекстейджа

Американският артист Джейсън Деруло гушна родна фолкзвезда след концерта си на пристанището в Бургас. Зад кулисите той остана на 4 очи с певицата Кристиана, която изгря с дуета си с Дебора, по-късно работи с „ Пайнер “ и соцко, на който роди дете, а последният й шлагер е взаимно с Джорджано.

Беше доста прочувствена срещата ни в бекстейджа. Неповторимо преживяване, толкоз съм очарована от силата му и от това, че се допрях до звезда от подобен сан. Щастлива съм, че успяхме да проведем диалог на британски, той е толкоз учтив и сияен “, описа пред „ Телеграф “ Кристиана.

Тя му е била показана като колежка от България, въпреки и в друг жанр. „ За дует не сме говорили , само че да, за музика главно. Деруло ме прегърна и ми направи комплимент - сподели, че съм доста сладка, доста топло отношение има “, добави русокоската. На общата им фотография се вижда по какъв начин зърната на гърдите й са настръхнали, до момента в който Джейсън е протегнал ръка към дупето й. „ Сцената беше до морето и всички усетихме доста прелестен бриз ", опита се да се измъкне от неуместния въпрос Кристиана. Нейната обичана негова ария e Stupid Love , а най-вече е впечатлена от хореографията на танците му. „ Аз преди също танцувах, само че престанах в един миг. Сега се окуражих да стартира още веднъж и наложително ще покажа това в клипа на новата ми ария ", сподели още изпълнителката.

Милиони

Джейсън Деруло стьпи на българската сцена за първи път в Бургас като част от своето европейско турне. Едни от най-големите му шлагери, оглавяващи настоящите музикални ранглисти по целия свят, оживиха пристанище Бургас и развълнуваха българската публиката, която не се уплаши от летния дъжд в неделната вечер. Хиляди хора скачаха и танцуваха наедно с горещите танцьори на сцената под звуците на Whatcha Say, Wiggle, Take You Dancing, Talk Dirty, The Other Side, Ridin' Solo и незабравимия TikTok шлагер Savage Love.

Преди на сцената да излезе носителят на десетки музикални награди, продал повече от 30 милиона сингъла, момчетата от СкандаУ подгряха хилядите хора, събрали се на пристанище Бургас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР