Беше ми забранено да присъствам на церемонията за наградите БАФТА

...
Беше ми забранено да присъствам на церемонията за наградите БАФТА
Коментари Харесай

Христо Грозев разкри ще присъства ли на наградите „Оскар

" Беше ми неразрешено да участвам на церемонията за премиите БАФТА поради заплаха и за останалите. Все отново, там участва елитът в киното и представител на кралското семейство -, който е патрон на събитието ".

Това разяснява в „ Здравей, България ” проверяващият публицист Христо Грозев, който лондонската полиция не позволи до церемонията.

„ Не съм осведомен в детайли с информацията, с която разполага полицията в няколко страни в Европа. Факт е, че има интензивно разследване, следствие на опит за нападение. Очевидно, нито ми е дадена цялостна информация по тематиката, нито аз мога да я споделя. Самият факт, че даже британската полиция е посъветвала уредниците на събитието БАФТА да не бъда позволен, демонстрира, че има такава справедлива информация ”, изясни той.

Във връзка с премиите „ Оскар ”, той разгласи, че ще участва на събитието на 20 март.

„ През последните 40-50 години в Съединени американски щати не е имало опити за нападение на съветските служби, до момента в който, за жалост, в Англия имаше сполучливи такива ”, добави Грозев.

Войната в Украйна

Журналистът не вижда сюжет за мир без загуба на Русия във войната. „ Единственият различен вид за завършек на спора би бил, в случай че има вътрешен прелом в Русия. Например, икономическият хайлайф в страната да си оформи нещо като елиминиране на върхушката на Путин ”, е мнението му.

По думите му вътрешнополитически придвижвания в Русия ще сложат завършек на войната преди да има действителна чисто военна загуба от съветска страна. „ Реалният резултат на глобите върху джоба на междинния относително безпаричен руснак ще се усети в средата на тази година ”, сподели Грозев.

Той изясни, че по информация, която получава от източници, близки до Кремъл, е имало предпочитание Русия да си създаде някакъв различен знак на победа - посредством бомбардировки на гражданска инфраструктура да се образува нов поток бежанци към Европа, с цел да бъде Евросъюзът изтощен от помощта към Украйна и да стартира напън върху Зеленски.

Грозев предизвести, че стартира действителна военна помощ на Русия от Китай.

„ Това е съществено терзание. Мисля, че идващите няколко дни ще забележим доказателства от американска страна. Това е главното терзание в Белия дом във връзка с войната. Става въпрос главно за даване на изчезнала електроника. Китай е подготвен даже да даде ракети, в случай че се стигне до такава степен ”, акцентира той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР