Беше 1 януари 2021 г., когато шерифският отдел на Сан

...
Беше 1 януари 2021 г., когато шерифският отдел на Сан
Коментари Харесай

Заговор за убийство, разкрит в текстови съобщения на жена от Калифорния: „Току-що го изпих по дяволите“

Беше 1 януари 2021 година, когато шерифският отдел на Сан Диего получи позвъняване от мъж, който сподели, че другарка, Джейд Джанкс, може да е умъртвила втория си татко, Том Мериман.

Помощник-окръжните прокурори Хорхе Дел Портильо и Тереза ​​Фам споделят на кореспондента на " 48 часа " Трейси Смит, че обаждащият се " е споделил на заместник-шерифа, че е признала, че го е упоила, задушила и удушила до гибел. "

Обаждането провокира търсене на Мериман. Тялото му скоро е намерено, а Джанкс е задържан и упрекнат в убийството му. Но тя сподели, че е почтена.

СТРАННО ТЕЛЕФОННО ОБАЖДАНЕ

Окръг Сан Диего, Калифорния, е идилично място – през множеството време.

АБОНТЪР (към шерифския отдел на окръг Сан Диего): Е, нощес имам обстановка... Един мой другар ме предложения да дойда. Тя сподели, че евентуално е умъртвила втория си баща…

ОБАЖДАЩИЯ: Задуших това цяла нощ…  Едва спах… и съм изплашен до смърт… Не желая да бъда част от това … Нямах нищо общо с нея …

Това уплашено телефонно позвъняване пристигна на Нова година 2021. Обаждащият се сподели, че тогавашната му другарка може да е направила ликвидиране.

АБОНТ: Не знам дали тя в действителност е направила това.

Хорхе Дел Портильо: В отдела на шерифа се обади човек, който сподели, приятелю ми призна нощес, че е умъртвила втория си татко.

Заместник на окръг Сан Диего D.A. Хорхе Дел Портильо.

Хорхе Дел Портильо: Той сподели на депутатите: „ Хей... Не знам дали това, което споделя е правилно, не го видях, аз - само че това е нещо, което трябваше да направя кажи на полицията. "

Предполагаемата жертва е 64-годишен мъж на име Том Мериман, който живее в Солана Бийч, Калифорния.

Рамона Хамилтън: Хареса ми го. Мислех, че е доста благ.

Рамона Хамилтън и нейният брачен партньор Джордж бяха съседи на Том. Рамона го познаваше по-добре и разбра, че Том също ръководи необикновен бизнес: плантация за пеперуди.

Рамона Хамилтън: Аз съм градинар и обичам пеперудите.

Пат Фланаган също харесваше пеперуди. Той беше бизнес сътрудник на Том Мериман във фермата.

Пат Фланаган: Беше най-хубавият ми другар.

Трейси Смит: Стана ли нещо като специалист по пеперудите?

Пат Фланаган: О, той е специалист по пеперудите.

Трейси Смит: Вие казвате „ той е “.

Пат Фланаган: Да.

Трейси Смит: Все още ли приказваш за него в настоящо време?

Пат Фланаган: Да. Да (емоционално).

Беше на декември. 31, 2020 година, че Том Мериман е забелязан за последно жив. Рамона и Джордж Хамилтън го видяха в джипа на доведената му щерка на общата им алея.

Джордж Хамилтън: И той седеше от тази страна от страната на пасажера, с крайници на открито и проходилката му пред него и изглеждаше пъклен.

Том преди малко беше прекарал повече от две седмици в болница и рехабилитационен център след неприятно рухване. Освен това имаше проблеми със сърцето и черния дроб.

Рамона Хамилтън: Изглеждаше извънредно. Дори не знам дали з

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР