Бесарабската българка Ирина Карабаджак беше сред първите, спрягани за победителки

...
Бесарабската българка Ирина Карабаджак беше сред първите, спрягани за победителки
Коментари Харесай

Спряганата за победителка в „Ергенът“ искрено за ревността, защо Ирина не харесва БГ мъжете

Бесарабската българка Ирина Карабаджак беше измежду първите, спрягани за победителки във втория сезон на „ Ергенът “. Във визитката си тя даде ясно да се разбере, че в никакъв случай не ѝ се е налагало да се бори за нечие внимание, а мъжете постоянно обръщали взор по нея.

Така бихме останали с чувството, че връзките в живота на Ирина са се случвали все по неин усет и сюжет. Но дали това е по този начин?

Подобни съмнения се появиха, откакто Ирина даде опция на своите почитатели да ѝ задават въпроси, а множеството от тях бяха свързани с връзките и взаимоотношенията с мъжете.

Ирина даде ясно да се разбере, че тя не понася ревността, тъй като за нея това е индикация за много съществени проблеми с егото на мъжа или самочувствието на дамата. „ Жената ревнува, тъй като е неуверена в себе си, а това идва от мъжа, който не я кара да се усеща обичана “, безапелационна е Ирина.

Тя дефинира българските мъже като странни. „ Хем желаят връзка, хем нямат предпочитание да се трансформират, да сложат егото си на втори проект, да се жертват за любовта “, установи Ирина.

Може би точно тези въпроси въодушевиха Ирина да даде 9 практични съвета за това по какъв начин да отличим здравословната от нездравословната обич:

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР