Берое ще опита да привлече френския защитник Илиас Хасани. Той

...
Берое ще опита да привлече френския защитник Илиас Хасани. Той
Коментари Харесай

Берое взима бивш бранител на Черно море

Берое ще опита да притегли френския бранител Илиас Хасани. Той е гласен за заместител на Камен Хаджиев, който ще бъде трансфериран в унгарския Академия Пушкаш.

23-годишният Хасани е свободен сътрудник, откакто на старта на подготовката изненадващо бе освободен от Черно море. Варненци разтрогнаха контракта на играча.  Черно море - Левски - Купа на България 1/8 край @@@
В началото на годината се твърдеше, че Илиас е желан от Левски, само че от “Герена " не демонстрираха интерес към него. Хасани може да играе в центъра и на фланга на отбраната. През есента той взе участие в 14 турнирни срещи за варненци.

Треньорът на Берое Александър Томаш е чудесно осведомен с качествата му - бе му ментор във Верея през сезон 2016/17. Хасани бе на терена в общо 23 мача за състезание под негово управление.

Берое търси увеличаване на конкуренцията по крилата, откакто Вандерсон претърпя интервенция и ще бъде дълго време отвън игра, а Драгош Фирцулеску бе освободен. Така на процедура треньорът Александър Томаш разполага единствено с двама флангови футболисти - Рубен Бригидо и Мешка.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР