Берое се изкачи (вероятно временно) на трето място в класирането

...
Берое се изкачи (вероятно временно) на трето място в класирането
Коментари Харесай

Берое излъга Етър във Велико Търново с дузпа

Берое се изкачи (вероятно временно) на трето място в класирането след поврат за 2:1 във Велико Търново. Камбуров вкара от дузпа победния гол против Етър. Решението на съдията Баялцалиев беше леко дискусионно.

Малко преди края Ивайлов от домакините посегна на Еуженио в пеналта. Контакт сигурно имаше, само че дали за дузпа - прекомерно противоречиво. Камбуров не се впечатли и вкара с удар тъкмо в средата.

Етър стартира ужасно мача и справедливо поведе. Бадара вкара четвъртия си гол в шампионата след центриране. Берое обаче живна и разумно изравни. Първо Райнов удари гредата, след това Карачанаков вкара след необикновено меле. Търновци обаче претендираха, че състезател в засада е пречил на вратаря им.

След почивката и двата противника пропуснаха отлични положения. Иван Стоянов изтърва най-чистото за домакините. Виданов и Карачанаков пък не съумяха да вкарат от чисти положения за заралии.

Интересното е, че тъкмо агитката на Берое подвигна афиш против Боби Михайлов във втори следващ мач. Играчите също бяха нервни по отношение на представителите на БФС, като не стопираха да гонят съдиите по терена. Етър имаше основателна причина да желае дузпа за игра с ръка в пеналта на гостите.

Берое към този момент има 16 точки и е на две пред Левски. На три начело е ЦСКА-София, а на две - Лудогорец. Тимът от Стара агора обаче има мач повече.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР