Берое пусна в продажба билетите за домакинството на ЦСКА. Срещата от

...
Берое пусна в продажба билетите за домакинството на ЦСКА.
Срещата от
Коментари Харесай

Берое пусна билетите за ЦСКА

Берое пусна в продажба билетите за семейството на ЦСКА.

Срещата от VIII кръг на шампионата е планувана за 2 септември (събота) от 21:15 ч.

„ Цената на билета за мача е 20 лева, както в предварителна продажба, по този начин и в деня на срещата. Пропуските за VIP зоната са на цена от 60 лева.  Напомняме, че може да закупите и абонаментна карта за целия сезон. Тази година клубът предлага четири варианти, а детайлности може да видите.

Може да закупите своята абонаментна карта от  Официалния почитател магазин на „ Берое “, който работи от понеделник до петък сред 14 и 18 ч. В деня на срещата магазинът отваря 2 часа преди първия съдийски сигнал. Очакваме ви!

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички типове билети. За този дуел е планувана и онлайн продажба с алтернатива print@home. Можете да отпечатaте своя билет вкъщи и да го употребявате за вход на стадиона. Може да закупите своя билет.

Билети се продават и на четирите каси на Eventim  в Стара Загора:   1. ТЕХНОПОЛИС – бул. „ Никола Петков “ (до Парк Мол) 2. OMV Дезинтегратор – бул. „ Руски “ 3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „ Три чучура “ 4. Български пощи – ул. „ Св. Княз Борис I “ 81

БИЛЕТИ съдебна експертиза ПРОДАВАТ И В ОФИЦИАЛНИЯ МАГАЗИН НА БЕРОЕ!

Съветваме всички последователи да се възползват от предварителната продажба на билети, с цел да се улесни достъпът до стадиона и се избегне скупчването на хора по касите минути преди началото на дуела!!!

Местата, посочени на билета няма да се съблюдават.

Входът за лица до 14 година и над 70 година ще бъде безвъзмезден, само че всички лица до 16 година би трябвало да бъдат с компаньон и попълнена декларация, която може да изтеглите от.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР