Берое победи Академик Пловдив с 98:91 след късен обрат в

...
Берое победи Академик Пловдив с 98:91 след късен обрат в
Коментари Харесай

"Берое" обърна "Академик" Пловдив за трети успех в Балканската лига


" Берое " победи " Академик " Пловдив с 98:91 след късен поврат в отсрочен мач от група 2 на Балканската лига. Успехът е трети за старозагорци в влиятелния шампионат, като те заемат четвъртото място във краткотрайното класиране. " Академик " продължава да бъде водач, макар че позволи пето проваляне за сезона.

Днес " Академик " водеше в дълги интервали от дуела, само че рухна в последната четвъртина и " Берое " се наложи. Заралии още веднъж не можеха да разчитат на капитана Александър Янев, до момента в който пловдивчани бяха без Васил Бачев, Неманя Бешович, Томислав Минков и Тони Гуджино. Именно късата скамейка и насъбраната отмалялост наклониха везните в интерес на " Берое ".

Над всички за домакините беше Николай Титков с 30 точки, а по 16 означиха Николай Николов и Роберт Фрейманис. За " Академик " Обина Олека изигра мощен мач и приключи с 30 точки, до момента в който Антон Кук осъществя 26.

В идващия кръг - на 2 февруари, " Берое " гостува на македонския ТФТ Скопие. " Академик " няма повече мачове в груповата фаза и я приключва с баланс от 5 победи и 5 загуби.


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР