Берое направи един състав, който мнозина критикуваха в началото на

...
Берое направи един състав, който мнозина критикуваха в началото на
Коментари Харесай

Звездите на Берое вече предизвикват сериозен интерес от чужбина

Берое направи един състав, който мнозина подлагаха на критика при започване на сезона. Старозагорският тим през септември попадна и в една отрицателна серия, която значително бе подбудена от доста тежката стратегия, в която имаше мачове против всички от първата шестица от предишния сезон. Като че ли мнозина не помниха, че през предишния сезон Берое колкото да се избави от изпадане. Но играчите започнаха все по-добре да се напасват и незабавно провокираха сериозен интерес към тях.

Вини Трибуле е първият, който провокира доста сериозен интерес с изявите и головете си. Камерунецът е спряган за трансфер в Левски през зимата. Берое е доста евентуално да се раздели с него, тъй като договорът му изтича.

Друг състезател, който се очакваше да провокира доста сериозен интерес още с прехвърлянето си в Берое е Леандро Годой. Нападателят доста бързо съумя да загатне за своя капацитет. Аржентинецът бе притегли в Берое за 1 милион $, тъй че се чака старозагорци да му слагат доста сериозна трансферна сума, с цел да го продадат.

Берое се чака да му сложи цена от най-малко 1,5 милиона евро. Към Годой към този момент има интерес, като неговите изяви се наблюдават съответно от турски тим.

За Годой се заприказва за интерес от страна на Левски, само че на този стадий това е малко евентуално, защото " сините " не са в положение да извадят сериозна трансферна сума.

Енцо Ойос също е футболист, който провокира доста огромен интерес с изявите си. Ойос е бил харесан от холандски управител, който е участвал на трибуните на стадиона в Пловдив по време на мача сред Локомотив и Берое (1:2). Тогава Ойос изигра доста мощен мач и бе в основата на успеха на Берое. По информация на сътрудниците от " Котаспорт ", нидерландският сътрудник е представител на АЗ Алкмаар, само че на този стадий е рано да се приказва за съответен интерес.
 По остаряла традиция: Левски пожела собствен главорез
По остаряла традиция: Левски пожела собствен главорез

Сантиаго Годой изигра мощен мач против " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР